Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

?YENİ SEZONDA HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK´

?YENİ SEZONDA HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK´

Terme Sanayispor Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aktepe, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, ?Güçlü bir kadro ile güçlü bir yönetim ile sayın hocamız Ahmet Sezgin öncülüğünde hedefimiz süper amatör lig olacak.

Terme Sanayispor Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aktepe, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, ?Güçlü bir kadro ile güçlü bir yönetim ile sayın hocamız Ahmet Sezgin öncülüğünde hedefimiz süper amatör lig olacak. Tek hedefimiz yeni sezonda şampiyonluk.?dedi.
Sanayi Spor Yönetim Kurulu Listesini de açıklayan Aktepe, yeni sezonda ben başta olmak üzere, Mehmet Durdu, Şenol Sağlam, Cevdet Baş, Bülent Gün, Özden Aktürk, İsmail Gürcüoğlu, Osman Aksüt, Şenel Şen, Semih Ayaz, Eşref Aksoy ile yeni yönetimimizle şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız.?dedi.
Terme Sanayispor´un 2. Başkanı Mehmet Durdu ise, ?Hedefimiz bu sezon şampiyonluk. 13 Ocak Pazar günü Saat:13.30´da Abdullah Arslan stadında karşı karşıya geleceğimiz Polis gücü maçına tüm futbol severleri bekliyoruz.?dedi.