Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

VAKİT TARTIŞMASI ÖLÜMLE BİTTİ

VAKİT TARTIŞMASI ÖLÜMLE BİTTİ

Cami imamı ile namaz kılmak için hazırlanan bir yolcu arasında çıkan vakit tartışması sonrası yere düşen imam hayatını kaybetti.

İlçemiz Terme Soğancılar dinlenme tesisleri içerisinde bulunan tesis caminde görevli imam Yüksel Keskin (42) bilinmeyen bir nedenle hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay; 3 Nisan Pazar günü Saat 12.30 sularında meydana geldi. Otobüsle seyahat eden Y.G (28) ile Cami İmamının aralarında vakit nedeni ile çıktığı iddia edilen sözlü tartışma ölümle bitti.

Sözlü tartışma sırasında aniden yere düşen imam Yüksel Keskin sebebi bilinmeyen bir nedenle hayatını kaybettiği belirtildi. Bağırışlardan sonra camiye koşan çalışanlar imam Keskin´in yerde yattığını görünce hemen ambulansa haber verdi. Camiye gelen 112 ekipleri imama yaptıkları ilk müdahalelerinin ardından Terme Devlet Hastanesine kaldırılan imamın olay yerinde ilk muayenesinde öldüğü belirtilirken, tartıştığı kişi ise göz altına alındı. İmamın kesim ölüm nedeni ise Samsun Adli Tıpta yapılan otopsi sonucu ortaya çıkacağı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.