Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

ÜMİTLER YİNE BAŞKA BAHARA MI KALDI? TERMESPOR: 1- SAMSUN YOLSPOR: 2

ÜMİTLER YİNE BAŞKA BAHARA MI KALDI? TERMESPOR: 1- SAMSUN YOLSPOR: 2

Samsun Süper Amatör Küme BAL'e Yükselme Grubu maçında 7 Nisan Pazar günü sahasında Yolspor'a 2-1 yenilen Termespor, taraftarlarını üzdü.

 Samsun Süper Amatör Küme BAL'e Yükselme Grubu maçında 7 Nisan Pazar günü sahasında Yolspor'a 2-1 yenilen Termespor, taraftarlarını üzdü.
Termespor maça şu kadro ile çıktı: 29.Abdulsamet Keleş, 17.Yunus Emre Yavuz, 24.İlker Tuşcan, 83.Eray Kelem, 13.Muhammet Ali Yenilmez, 8.Tugay Eruzun, 25.Hakan Yağmurkaya (Kap), 10.Caner Balcı, 20.Arslan Soylu, 7.Kadir Çağlar, 5.Samet Hasan Yıldıran
Sahaya çıkan kadroda beklenenin aksine değişiklikler görülse de, “Futbolcuların son durumlarını ve kimleri oynatacağını en iyi hoca bilir” dedik ve oyuna döndük.
28.dakikada Yolspor 11 numaralı oyuncusunun attığı golle 1-0 öne geçti. 36'ıncı dakikada Kadir Çağlar sakatlandı, yerine İsmail Gökçe girdi.
42.dakikada hakem Termespor adına penaltıya hükmetti. Atışı kullanan Caner Balcı topu ağlara göndererek beraberliği sağladı: 1-1. İlk yarı bu sonuçla kapandı.
Termespor ikinci yarıya bir değişiklikle başladı. Eray Kelem'in yerine Gökhan Özkan sahadaydı. 
51'inci dakikada hakem bu defa Yolspor lehine penaltıya hükmetti . Bazıları buna “uyduruk penaltı” derken, Ali Alper, “Pozisyona penaltı verilmeyebilirdi” dedi. Yolspor'dan 7 numaralı oyuncu atışı gole çevirdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.
Sonraki dakikalarda Termespor'dan İlker Tuşcan ve S. Hasan Yıldıran çıktı, yerlerine İlyas Sunay ve Egemen Bulut Coşkun girdi. Bu değişiklikler skora yansımadı ve Termespor sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Bu arada oyuna sonradan giren İsmail Gökçe, 90+2'de hiç gereği yokken rakibe arkadan müdahalede bulundu ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Bazı takımlara karşı şansın tutmaması diye bir anlayışa inanmam ama biz bu takıma grup maçlarında da sahamızda aynı sonuçla 2-1 yenilmiştik. O maçta da Yolspor'un bir golü penaltıdan gelmişti.
Bu sene Termespor şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmuştu. İlk maçlardan sonra, “Samsun Amatör kümede bu takımı yenecek takım yok” diyorduk. Ancak Termespor hem grup maçlarında hem de Yükselme Grubu maçlarında beklenmedik sonuçlar aldı. Bu da gösterdi ki hiçbir maç, oynanmadan kazanılmıyor. Bundan sonraki maçlarda oyuncuların gerçek kimliklerini ve kalitelerini ortaya koymalarını bekliyoruz.
Bu sonuçla Yolspor 17 puanla birinci sıradaki yerini korurken, 11 puanlı Termespor beşinci sıraya geriledi. Termespor'un liderle arasındaki farkın 6 puana çıkması bir yana, üç takım daha Termespor'un önüne geçti. İkinci yarıda Termespor'un işi hayli zor görünüyor. Ancak ümitler tamamen bitmiş değil. Termespor kendi oyununu oynarsa, zoru başaracaktır diye düşünüyorum.
Günün ilk maçında Terme Sanayispor, 1930 Bafraspor'a 2-0 yenildi. Hbr: Seyfi Günaçtı