Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

UĞUR OKULLARI ÜNYE KAMPÜSÜ TERME TANITIM OFİSİ AÇILDI

UĞUR OKULLARI ÜNYE KAMPÜSÜ  TERME TANITIM OFİSİ AÇILDI

STEM ve Erken STEM Laboratuvarı, Sınava Hazırlık Merkezi, konferans salonu, kapalı spor salonu ve geniş bahçe alanıyla okul öncesinden lise son sınıfa kadar eğitim veren Uğur Okulları Ünye Kampüsü, bu yıl Fen lisesini de bünyesine ekledi. Uğur Okulları Ün

STEM ve Erken STEM Laboratuvarı, Sınava Hazırlık Merkezi, konferans salonu, kapalı spor salonu ve geniş bahçe alanıyla okul öncesinden lise son sınıfa kadar eğitim veren Uğur Okulları Ünye Kampüsü, bu yıl Fen lisesini de bünyesine ekledi. Uğur Okulları Ünye Kampüsü bölgeden gelen yoğun talep üzerine Terme´de de bir tanıtım ofisi açtı.
Tanıtım ofisi açılışı 15 Nisan pazartesi günü Terme Kaymakamı Mehmet Parlak, Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
Ünye Uğur Okulları kurucuları Nadir Orhan ve Engin Çakır Terme Tanıtım ofisinin açılış konuşmasında, Ünye Kampüsünün bölgedeki en büyük kontenjana ve en yüksek donanıma sahip kampüslerden biri olduğunu belirterek şu açıklamada bulundular ?Uğur Okulları Ünye Kampüsü, Ünye, Terme, ve Fatsa´ya hizmet verecek şekilde tasarlandı. Konumu üç ilçenin de kolaylıkla ulaşabileceği bir noktadadır. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları olarak 51 yıldır anaokulundan üniversiteye kadar sunduğumuz eğitim kalitesinden yararlanmak tüm öğrencilerin hakkıdır. Kurucumuz Enver Yücel´in dediği gibi: ?Fark yaratan nesillerin yetiştirilmesini hedefliyoruz. Gençlerimiz sadece Türkiye´de değil tüm dünyada başarılı olmalıdır. Çünkü muasır medeniyetler seviyesine ancak eğitimle çıkabiliriz. Dünyanın en iyi ülkelerinden biri olabilmemiz ve zenginleşebilmemizin yolu iyi eğitimden geçer. Bu nedenle bizler yılların verdiği bilgi birikimini sizlere aktarıyoruz. Sizler de bunu en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Bizim için her çocuk tek ve özeldir. Tanıtım ofisimiz tüm öğrencilere ve halkımıza hayırlı olsun.?

KALİTELİ EĞİTİMİN ÖNCÜSÜ
Uğur Okulları, global standartlarda, yenilikçi eğitim anlayışını benimseyerek, kaliteyi ön planda tutarak, yeni kuşakları «iyi insan olma bilinciyle» yetiştirerek akademik başarı sunan eğitim yaklaşımıyla yeni okul yatırımlarını hayata geçiriyor.
Bugün Türkiye´nin dört bir yanında mevcut 131 okul ve yeni açılacak 40 yeni kampüsü ile eğitim sektörünün en güçlü kurumları arasında yer alan Uğur Okulları, yeni eğitim öğretim döneminde, okul öncesinden liseye uzanan okullarıyla kaliteli eğitimi Türkiye´nin birçok noktasına ulaştırmayı hedefliyor.