Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TÜM HEYECANIYLA DEVAM EDİYOR

TÜM HEYECANIYLA DEVAM EDİYOR

Şahinbey Süt Ürünleri Yaz Futbol Turnuvası Tüm Heyecanıyla Devam Ediyor.

Şahin Bey Süt Ürünleri´nin ana sponsorluğunda 10 Haziran Pazartesi günü başlayan, 19 takımın yer aldığı ?Şahinbey Süt Ürünleri Yaz Futbol Turnuvası?, tüm heyecanıyla devam ediyor.
Terme Arena Halı Sahasında, 3 Temmuz Çarşamba günü oynanacak final maçına kadar devam edecek turnuvada, 4 gurup halinde 3 grup 5´li, bir gurup ise 4´lü olarak ter döküyor.
Kaliteli takımların mücadele ettiği ve sportmence geçen grup maçlarında yarıya gelinirken grup maçlarının ardından yapılacak eleme maçları sonrası belirlenecek şampiyon takım, turnuvanın ödülü olan 1 adet koçu almaya hak kazanacak.
Turnuvayı önümüzdeki yıllarda da devam ettirmeyi planladıklarını belirten turnuva organizatörleri Emrah Çağlar, Ahmet Çırak ve Ali Yılmaz, maça katılan takımlara başarılar dileyerek ?Hak eden kazansın?dediler.
Turnuvada yer alan takımlar ise şu şekilde: Altun Gıda Eczacılar, Haydarağa Mahallesi, Nefis Tat Döner, Genç Termeliler, Tellioğlu, Miliç Havalandırma, Ersoy Mermer, Karaboğaz City, Gölyazı Spor Külübü, Doğuş Oto, Yepaş, Erenköy, Karabıyık Tarım, Gençler Birliği, Gökuşağı, Buğra Kuaför, Keyif Oto, Dörtyol, Zümra Hafriyat.