Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TOPKARAOĞLU İNŞAAT RAMAZAN FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

TOPKARAOĞLU İNŞAAT RAMAZAN FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Üçüncüsü düzenlenen Topkaraoğlu İnşaat Ramazan Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Terme Esnaf odası oldu.

 Topkaraoğlu İnşaat Ramazan Futbol Turnuvası’nın final maçında Karabıyık Ucuzcu Market’i malüp eden Esnaf Odası, turnuvanın şampiyonu oldu. 
Turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Turnuvanın birincilik ödülünü Terme Belediye Başkanı Şenol Kul verirken İkinci olan takım Karabıyık Ucuzcu Market’e Terme Chp İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, 3. olan takım Seyrekli İnşaat’a ise Terme Esnaf Odası  Başkanı Barış Aktepe verdi. 
Turnuvanın en centilmen takımı Fatsa’dan Efsane Dereboyu olurken ödülünü, Belediye Meclis Üyesi Yaşar Kumcu verdi. Turnuvanın 25 gol ile Gol Kralı olan İlker Akdemir de ödülünü Genç Termeliler Taraftar Gurubu Dernek Başkanı Ali Kondakcı’dan aldı. Ayrıca turnuva da çeşitli ödüller de dağıtıldı.
AK Parti ve CHP belediye meclis üyelerinin de katıldığı final maçı ödül töreninde Terme Belediye Başkan Adaylığı döneminde turnuvayı ziyaret eden ve turnuvanın birincisine koç sözü veren CHP ilçe başkanı İbrahim Yavuz, verdiği sözü tutarak birinci olan takıma koç verdi.
Turnuvanın gayet güzel geçtiğini aktaran Aesporun kurucuları Ahmet Çırak ve Emrah Çağlar, hız kesmeden bu yıl 3'ncüsü düzenlenecek Şahinler Mermer Yaz Futbol Turnuvası çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.
Hbr: Berkan KARAPIÇAK