Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

TEŞEKKÜRLER TERMESPOR

TEŞEKKÜRLER TERMESPOR

Samsun Süper Amatör Küme BAL'e Yükselme grubu maçında sahasında 1930 Bafraspor ile karşılaşan Termespor, çekişmeli geçen bir maçtan sonra rakibi ile 1-1 berabere kaldı.

 Samsun Süper Amatör Küme BAL'e Yükselme grubu maçında sahasında 1930 Bafraspor ile karşılaşan Termespor, çekişmeli geçen bir maçtan sonra rakibi ile 1-1 berabere kaldı.
BAL'e yükselme konusunda Termespor henüz herhangi bir garantiye ulaşmış değil. Ancak şu ana kadar bize bu heyecanı yaşattıkları için yönetimi ile, hocası ile ve oyuncuları ile Termespor'a  teşekkür ediyoruz.  “Bugünkü mücadeleyi önceki bazı maçlarda da gösterseler, sonuç lehimize daha farklı ve daha güzel olurdu” dediler.
Hakemler; Ömür Bozkurt, Mustafa Şenkaya ve Mustafa Soydan'ın yönettiği maça takımlar şu kadrolarla çıktılar:
Termespor: 29. Abdul Samet Keleş, 17.Yunus Emre Yavuz, 18.İlyas Sunay, 13.Muhammet Ali Yenilmez, 83.Eray Kelem, 8.Tugay Eruzun, 9.Gökhan Özkan, 10.Caner Balcı, 20.Arslan Soylu, 25.Hakan Yağmurkaya (Kap), 5.Samet Hasan Yıldıran.
1930 Bafraspor: 26.Eyüp Bekâr, 22.Can Hasanoğlu, 53.Oğuzhan Bekçi, 31.Ceyhun Kuşan, 24.Şahhan Bora İlgen, 55.Mikail Usta, 20.Yavuz Kaygısız, 9.Volkan Serim, 10.Batınay Ak, 99.Furkan Yıldırım.
Bafraspor kadrosuna bakıldığında; Batınay Ak'ın 2015-2016 sezonunda BAL Ligindeyken Termespor'da oynadığı hatırlandı. Ayrıca Can Hasanoğlu ile Ağustos 2023'de Termespor'un anlaştığı bildirilmişse de imzalar atılmadan ayrılık yaşanmış.
Lâdikspor-Yolspor maçı ile aynı saatte oynanması gerektiğinden oyun 10 dakika gecikme ile başladı. Her iki takım da bütün güçlerini ortaya koyuyordu. Tabir yerindeyse, kıran kırana bir maç oluyordu. Ali Alpr, “Bafraspor, Termespor oyuncularına oynayacak alan bırakmıyor, çok sıkı markaj uyguluyor” dedi. 
17.dakikada pek de gol kokusu olmayan bir anda Mikail Usta, sağ direk dibinde topa kafayı vurdu ve ağlara göndererek Bafraspor'u 1-0 öne geçirdi. Seyirciler, “Golde kalecinin hatası var mıydı?” diye tartıştılar. 
Daha maçın 35.dakikasında Bafraspor kalecisi Eyüp Bekâr, topu oyuna sokmakta geciktirmeye yönelik davranış içine girince hakem sarı kartını gösterdi.
45+2.dakikada kale önündeki karambıolde topa son dokunan Caner Balcı, plase bir vuruşla topu ağlara göndererek Termespor adına beraberliği sağladı: 1-1
İkinci yarı da aynı mücadele devam etti. 72.dakikada Samet Hasan Yıldıran ve Gökhan Özkan çıktı, yerlerine Kadir Çağlar ve İsmail Gökçe oyuna girdi. Seyirciler, “Bu geç kalınmış bir değişiklikti” dediler.  
Termespor'un gatretleri gol kaydına yetmedi ve maç 1-1 berabere bitti. Bu arada Lâdikspor- Yolspor maçının da 0-0 bittiği haberi geldi.3
İyi bir maç oldu. Tribünleri hiç bu kadar dolu görmemiştik. Çok sayıda bayan seyircinin bulunması da ortama olumlu yansıdı. Bu yüzden olsa gerek seyircilerden küfür duymadık. Hakemlerle ilgili olarak da konuşulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ancak 3-5 kendini bilmezin, “ortada fol yok yumurta yok” denilecek bir anda “Hakem, noluyor? … ın oynuyor” diye çirkin ifadelerle tempo tutması kimseden onay görmedi, aksine can sıktı. 
Haftaya Termespor, Samsun'da Yolspor ile oynayacak. Artık ipler Termespor'un elinde değil. İkincilik için diğer maçların sonuçları da etkili olacak. Termespor'a başarılar diliyoruz.
Hbr: Seyfi GÜNAÇTI