Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

TERMESPOR DEVRE ARASINI BEKLİYOR

TERMESPOR DEVRE ARASINI BEKLİYOR

TERMESPOR DEVRE ARASINI BEKLİYOR

    7 maçta topladığı 2 puanla ligin sondan ikinci sırasında bulunan Termespor, galibiyet ümidiyle çıktığı maçta son sıradaki Telekomspor'a sahasında 4-1 mağlup oldu ve taraftarlarını bir kere daha üzdü.
    Cihad Sizer, Eray Pınar ve Burak İlgen hakem üçlüsünün yönettiği maça Termespor şu kadro ile çıktı: 1.Erkut Özkan, 2.Kenan Kara, 3.Bedirhan Kaya, 4.Mertcan Gül, 5.Mahmut Dursun, 6.Faruk Yıldızbaş, 7.Birol Can Karataş, 8.Murat Kökden, 9.Mert Kemal Çepni, 10.Hasan Kocakoç, 11.Uğur Sivri (Kap)
    Rakibi gibi Termespor da hiç galibiyet alamamıştı. Maçı alan, ilk galibiyeti de almış olacaktı. Galibiyeti Termespor'dan bekliyorduk. Ancak maçı ve ilk galibiyeti alan misafir takım Telekomspor oldu.
Maç, denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçerken 28. dakikada direkten dönen topa sert vuran Mert Özdoğan, Telekomspor'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.
    İkinci yarıda rakibin üç golüne Terme Uğur Sivri ile karşılık verdiyse de bu gol sonucu değiştirmeye yetmedi ve Termespor maçtan 4-1 yenik ayrıldı. Yöneticiler, “Termespor, bugünkü konumunu hak etmiyor. Bu durum bizi de üzüyor. Takıma takviye yapmak ve üst sıralara yükselmek için devre arasını bekliyoruz” dediler.
Evcispor:2-Atakentspor: 0
    Günün ilk maçında Evcispor, Atakentspor'u 2-0 mağlup etti. Maçı; Volkan Kemal Sezer, Oktay Akıllı ve Vural Kurt hakem üçlüsü yönetti. Evcispor maçı şu kadro ile oynadı:
    Evcispor: 1.Murat Şimşek, 2.E. Rafet Çavuşoğlu(Kap), 3.Oğuzhan Çavuş, 4.Hüseyin Kaya, 5.Ömer Uzun, 6.İlker Tuşcan, 7.Yunus Çakır(71: Kubilay Akkaya), 8.Fikret Can Saraç, 9.Sönmez Yıldırım, 10.Osman Mert Demirci(71: Oktay Zorlu), 11.Berke Alaskan(86: Murat Bayram).
    Sık sık sağ kenardan yaptığı koşularla rakibi zorlayan Fikret Can Saraç, 43.dakikada Evcispor'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla kapandı.
    Evcispor ikinci yarıya da atak başladı. Sönmez Yıldırım'ın soldan atağında vuruşunu, kaleci yattığı yerden sol kolunu kaldırarak  topu son anda çeldi. 78.dakikada bir oyuncunun sağdan aut çizgisine kadar taşıyarak geriye çıkardığı topa düzgün bir vuruş yapan Berke Alaskan, takımını 2-0 öne geçirdi. Uzatma dakikalarında rakip oyuncunun yakın mesafeden çektiği şutu kaleci Murat Şimşek çelmeyi başardı. Maç da 2-0 Evcispor'un galibiyeti ile sonuçlandı.  
                           Hbr: Seyfi GÜNAÇTI