Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TERMESPOR BAFRA'DAN 1 PUANLA DÖNÜYOR: 0-0

TERMESPOR BAFRA

Pazar günü mahalli seçimler olması sebebiyle 30.03.2024 Cumartesi gününe alınan ve Bafra'da oynanan BAL'e Yükselme Grubu maçında Termespor, 1930 Bafraspor ile golsüz berabere kaldı.

Pazar günü mahalli seçimler olması sebebiyle 30.03.2024 Cumartesi gününe alınan ve Bafra'da oynanan BAL'e Yükselme Grubu maçında Termespor, 1930 Bafraspor ile golsüz berabere kaldı. 
Termespor maça şu kadro ile çıktı:
29.Abdul Samet Keleş, 17.Yunus Emre Yavuz, 18.İlyas Sunay, 83.Eray Kelem, 13.Muhammet Ali Yenilmez, 20.Arslan Soylu, 7.Kadir Çağlar, 8.Tugay Eruzun, 9.Gökhan Özkan, 25.Hakan Yağmurkaya (Kap), 5.Samet Hasan Yıldıran
Maç, üst sıralarda yer almak adına iki takım için de önemliydi. Maçta iki takım da yüksek mücadele örneği sergiledi. İki takım da gollük pozisyonlar bulmasına rağmen değerlendiremedi. 
Görüşlerine başvurduğumuz Kaleci Antrenörü Fatih Özen, “Termespor olarak önemli iki pozisyonu değerlendiremedik. Bafraspor'un da pozisyonları oldu. Hele bir tanesi vardı ki yüzde yüz gol olacak pozisyonda kalecimiz harika bir kurtarışla gole izin vermedi. Alınan 1 puanda kalecimiz Abdussamet Keleş'in payı büyüktür. Deplasmanda aldığımız 1 puan küçümsenmesin” dedi.
Grupta Yolspor 14 puanla ilk sırada bulunuyor. 11 puanlı iki takımdan Lâdik Belediyespor averajla ikinci, Termespor üçüncü sırada yer alıyor.
Termespor, 07 Nisan 2024 Pazar günü saat 15.30'da Terme'de grubun lideri Samsun Yolspor ile oynayacak. Bu maç, hem grup liderini hem de önümüzdeki haftalardaki sıralamayı belirlemesi açısından önem taşıyor. Bu sebeple Termespor'un taraftar desteğine ihtiyacı olacaktır. 
Bu haftaki maçlar ile yükselme grubunun ilk yarısı sona erecektir.
Terme Bilgi Gazetesi olarak ilçemizin takımları Termespor ve Sanayispor'a başarılar diliyoruz. Hbr: Seyfi GÜNAÇTI