Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TERMESPOR 2´DE 2, SANAYiSPOR 3´DE 3 YAPTI

TERMESPOR 2´DE 2, SANAYiSPOR 3´DE 3 YAPTI

Samsun Süper Amatör Küme´de ilçemizi başarıyla temsil eden Termespor, Pazar günü saat 13.30´da kendi sahasında oynadığı maçta Bafra Hacınabispor´u 2-0 mağlup ederek ligin ikinci yarısındaki iki maçını da kazanmış oldu.

Samsun Süper Amatör Küme´de ilçemizi başarıyla temsil eden Termespor, Pazar günü saat 13.30´da kendi sahasında oynadığı maçta Bafra Hacınabispor´u 2-0 mağlup ederek ligin ikinci yarısındaki iki maçını da kazanmış oldu.
Volkan Kemal SEZER, Burak İLGEN ve Murat AKHİSARLI hakem üçlüsünün yönettiği maça Termespor şu kadro ile çıktı:
Ömer SEİS, Emrah SAĞIROĞLU (Kp.), Receb YILDIZ, Mahmut DURSUN, İlker TUŞCAN, Ümit GÜVEN, İsmail GÖKÇE (63: Faruk YILDIZBAŞ), Alper KÜÇÜK, Sönmez YILDIRIM (87: Birol Can KARATAŞ), Ceyhun BÜKE (75: Anıl SAĞIR) ve Mesut Can ÖZEN.
Maç Termespor´un üstünlüğü ile devam ederken 34. Dakikada Emrah Sağıroğlu´nun ceza sahası içinde düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Mesut Can Özen gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı sona ermek üzereyken yine Mesut Can Özen önünde bulduğu topu plâse bir vuruşla ağlara göndererek hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü attı ve ilk yarı bu golle sona erdi.
İkinci yarıda Termespor kendini zorlamadı ve bu bölümde başka gol olmayınca Termespor sahadan 2-0 galip ayrılarak puan cetvelinde ikinci sıradaki yerini korudu.
Saat 11.00´de yine Terme Abdullah Aslan Stadı´nda oynanan günün ilk maçında 1. Amatör Küme B Grubu ekiplerinden Terme Sanayispor, Terme Lisesi GSK´nü 5-1 mağlup etti.
Yalçın Duyak, Osman Murat Atalay ve Ozan Emre İpek hakem üçlüsünün yönettiği maça takımlar şu kadroları ile çıktılar:
Sanayispor: Emrah Çağlar, Mertcan Gül, Ömer Dinç, Erkan Semizoğlu, Nuh Cumhur Uzun, Hüseyin Yavuz Aslan, Ercan Baş (Kp), Hamdi Ergen, Cihan Öztürk, Barış Küçük, Kudret Bolat.
Terme Lisesi GSK: Sezai Aydın, Halil Can (Kp), Ufuk Şentepe, Emrah Trabzon, Fazlı Kerim Dinç, İsa Özçelik, İbrahim Demirden, Alpaslan Şahin, Serdar Ekin, Sefa Yılmaz ve Ercan Özdemir.
Sanayispor´un gollerini Halil Can (kendi kalesine), Hüseyin Yavuz Aslan(2), Osman Mert Demirci (ikinci yarı oyuna girdi) ve Kudret Bolat atarken, Terme Lisesi GSK´nün tek sayısı Ercan Özdemir´den geldi.
Terme´de günün son maçında, Samsun 1. Amatör Küme A Grubunda mücadele eden takımlardan Evcispor ile Salıpazarıspor saat 15.30´da karşı karşıya geldi. Her iki takım da gol kaydına muvaffak olamayınca maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Evcispor 7 puanla ve averajla grubunda ikinci sırada bulunuyor.
Böylece Terme´de 1 gün içinde Samsun Ligine dahil üç resmi maç oynanmış oldu. Bu, belki de Terme tarihinde bir ilk oluyor.
Bu arada ligin ilk yarısında 16 Aralıkta Terme´de oynanan maçta 1930 Bafraspor´un başında kaptan olarak sahaya çıkan Esat Rafet Çavuşoğlu´nun, devre arası transfer döneminde Evcispor´la anlaşarak bu sefer Evcispor´un başında kaptan olarak sahaya çıktığı görüldü.