Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TERME´NİN GURURU OLDULAR

TERME´NİN GURURU OLDULAR

Terhoy Ahmet Ersoy İlkokulu Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu müthiş başarı göstererek bölge ikincisi oldu.

TERHOY Terme Ahmet Ersoy İlkokulu Gençlik ve Spor Kulübü öğrencilerinin de katıldığı Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kulüpler Arası Halk Oyunları Bölge Yarışmaları Samsun, Artvin, Rize, Giresun, Ordu, Gümüşhane ve Karabük illerinin de katılımıyla 19-21 Nisan 2018 tarihleri arasında Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapıldı.
Yarışmaya Ahmet Ersoy İlkokulu Geleneksel Düzenlemeli Dal Küçükler ve Geleneksel Düzenlemesiz Dal Büyükler olmak üzere iki dalda Samsun ilini temsilen katıldı.
Ordu´da yapılan yarışmaya tüm kategorilerde toplamda 52 topluluk katıldı. ?Geleneksel Düzenlemeli Dal Küçükler? kategorisinde mükemmel bir oyun sergileyen Ahmet Ersoy İlkokulu Öğrencileri, salonda bulunan bütün seyircilerden tam not aldı ve yapılan değerlendirme sonrası bölge ikincisi oldu.
Geleneksel Düzenlemesiz Dal Büyükler kategorisinde ise Topluluk zorlu rakiplerin arasın Dördüncü olarak ilini başarıyla temsil etti.
Kulüp Başkanı ve Okul Müdürü Münir Yüksel,?Yine her yarışmada olduğu gibi velilerimiz ve Kulübümüzün diğer öğrenci ve üyeleri çocuklarımızı yalnız bırakmadı. Bu vesileyle hepsine çocuklarımız adına teşekkür ederiz.
Bu haklı gururu yaşatan sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere, öğrencilerimizi böyle bir organizasyona hazırlayan ,öğretmenimiz Erol Alan ve eşi Suna Alan´ı canı gönülden tebrik ediyorum.
İlçe Kaymakamımız sayın Emin Alıcı ´ya, Terme Belediye Başkanımız sayın Şenol Kul´a, okulumuza adını veren ve her yarışmada bizi yalnız bırakmayan işadamı hayırseverimiz sayın Ahmet Ersoy´a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Özer Ersoy´a Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Halil Seyrekli´ye ve Kurum çalışanlarına, Topluluğun hazırlanması ve yarışma süresinde yardımcı olan asistan öğrencilerimize, bu süreçte maddi ve manevi katkı sağlayan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.?dedi.
Yarışmaya katılan öğrenciler ise; Ravza Aşçı, Rümeysa Bayrak, Nihal Kılıç, Ceylin Yüksel, Begümsu Savaş, Alara Kulaç, Ecrin Neslihan Dursun, Ayşe Melek Devranlı, Hayrunnisa Yıldırım, Sevcansu Şahin, Sudenaz Akdoğan, Sümeyye Nur Mankan, Ceren Yüksel, Hiranur Gülçiçek, Merva Güven, Eslem Ravza Altun, Beyza Nur Akdoğan, Nisanur Kaya, Edanur Meşe, Yağız Alp Özdemir, Ali Yıldız, Salih Efe Çimiç, Mustafa Emir Çağlar, Ali Efe Kolcu, Ali Perçin, Atakan Kerem Özdemir, Muhammet E. Tanrıver, Ensar Keskin, Miraç Kuyu, Muhammet Akarsu, Hamza Akarsu, Berat Aziz Orhan, Miraç Ege Ayçiçek, Adem Karabıçak, Kayahan Yelen, Berkan Kırım, Hasan Eren Moral, Abdulsamet Mankan. Hbr: Burak KARAPIÇAK