Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TERME´DE ?OTOPARK? SORUNUNA ÇÖZÜM

TERME´DE ?OTOPARK? SORUNUNA ÇÖZÜM

Terme Belediyesi, kent merkezinde özellikle yoğunlaşan araç trafiğinin daha düzenli hale getirilmesi amacıyla yeni bir otopark yapımına başladı. Başkan Kul, "Dönemi kurtaran bir belediye değil, yaptığımız çalışmalarla kalıcı hizmetler üretiyoruz" dedi.

İlçe genelinde ve kırsal mahallelerde büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştiren Terme Belediyesi´nin, hayata geçirmeye hazırlandığı ?´Otopark´´ inşaatı çalışmaları aralıksız sürüyor. Belediye Başkanı Şenol Kul, yapılan hizmet ve yatırımlarla devam eden projelerle kentin modern bir şehre dönüştüğünü ve bu değişimin devam ettiğini söyledi.
Şehir merkezinde, Yenimahalle Irmak Caddesi´nde bulunan 60 araç kapasiteli, bin 350 metrekarelik arsada devam eden çalışmalar kapsamındaki otopark alanında tuvalet, bekleme alanı, yeşil alan ve çay ocağı inşa ediliyor. Belediye 2 yıl öncede kapalı pazar yeri ve Dumlupınar caddelerinde 200 araçlık otoparkı hizmete sokmuştu.

?HAYIRLI OLSUN?
Belediye Başkanı Şenol Kul, projelerle ilgili yaptığı açıklamada, otoparkın hayırlı olmasını diledi. Terme´nin eksiklerini hızla giderdiklerini vurgulayan Başkan Kul, ?İlçemize otoparklar kazandırmaya devam ediyoruz. Bu amaçla edindiğimiz 1350 metrekarelik alanda çalışmalarımız devam ediyor. Buranın halkımızın ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacağını düşünüyoruz. Bu çalışmalarımızın yanında birçok mahalle ve sokaklarda arsa sahiplerinin rızasını alarak atıl durumdaki açık alanları bu şekilde değerlendiriyoruz? şeklinde konuştu.

?GELECEK SEÇİM İÇİN DEĞİL, GELECEK NESİL İÇİN?
Seçim beyannamesinde verilen sözlerin birer birer yerine getirildiğini anlatan Başkan Kul, ?Hizmet süremizin 5 yılı doldurmak üzereyiz. Bu süre içinde verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Terme´de köklü değişikliklere hep birlikte imza attık. Bizler gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri ve Terme´nin geleceğini düşünüyoruz. Çalışmalarımızı, planlarımızı hep bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz? diye konuştu.