Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

TERME TEKVANDO KULÜBÜ BAŞARIYA DOYMUYOR

TERME TEKVANDO KULÜBÜ BAŞARIYA DOYMUYOR

Terme Tekvando Kulübü sporcuları, 12 - 13 Mart 2022 tarihlerinde Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonunda düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Samsun Şampiyonasını başarıyla tamamladı.

    Terme Tekvando Kulübü sporcuları, 12 - 13 Mart 2022 tarihlerinde  Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonunda düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Samsun Şampiyonasını başarıyla tamamladı.
    Terme Tekvando Kulübü,13 sporcuyla katıldığı müsabakalarda 3 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya olmak üzere toplam 10 madalya kazandı. 
    Şampiyonada; Reyhan Özdemir, Emine Karaçuka ve Yiğithan Keleş birinci; Ecrin Karabıyık, Şevval Şen, Hiranur Kökten ve Muharrem Sefa Samsunlu ikinci
olurken Utku Çetiner, Yağmur Efna Karaağaç ve Nisanur Akayise üçüncü oldu.
    Sporcularını destekleyen tüm velilerine teşekkür eden antrenör Murat Özden "Bu sonuçlarla beraber 4 öğrencimiz Karabük’te yapılacak Analig Çeyrek finallerine katılmaya hak kazandı. Şehrimizi ve Kulübümüzü Karabük’te  Anadolu Yıldızlar LigTaekwondo Çeyrek finallerde temsil edip Yarı Finallere yükselmeye çalışacaklar. Turnuvalarda öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum."dedi.

    TÜRK SPORUNUN DÜNYA 
    KONJÜKTÜRÜNDEKİ BAŞARISINDA 
    SİZ DE SÖZ SAHİBİ OLUN
    "Çocuğunuzun gün gelip bir Avrupa Şampiyonasında,bir Dünya Şampiyonasında veya niye olmasın ki, Olimpiyat oyunlarında madalya kürsüsüne çıkıp istiklal marşımızı dinletmesini ülkemizi gururla temsil etmesini istemez misiniz?" diyerek velilere seslenen Murat Özden "O zaman ebeveyn olarak sizlere de düşen bir takım görevler ve sorumluluklar vardır. Zira günümüzde  uluslar arası başarılar; Antrenör ,sporcu ve aile arasında kurulan ve her üçünün de görevini mükemmel yapması sonucu ortaya çıkan  uyumlu bir çalışma neticesinde kazanılmaktadır. Çocuğunuzun taekwondo ile veya yapısına uygun olarak sporun herhangi bir dalıyla ilgilenmesini teşvik ederek,Türk sporunun dünya konjüktüründeki başarısında siz de söz sahibi olun."dedi.