Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

TERME LİSESİ 1975 MEZUNLARINDAN BİR DİZİ ZİYARET

TERME LİSESİ 1975 MEZUNLARINDAN  BİR DİZİ ZİYARET

Terme Lisesi 1975 mezunları grubu Belediye Başkanı Şenol Kul'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Grup Başkanı Hüseyin Bülbül ve yönetim kurulu üyeleri Alaittin Bacacı, Esma Ercan, Fevkiye Bayar, Leyla Usluer, Zekai Altunpala Başkanı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Grup Başkanı Hüseyin Bülbül, “Terme için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Sosyal ve Kültürel alanlarda her an yanınızdayız.” dedi. 
Bülbül, "Sizden önemli iki ricamız var: Birincisi, Terme Lisesinin tekrar eski ismine kavuşmasıdır. Sizin de okulunuz olan Terme Lisesi, hepimizin anılar yumağı olan bir yuva iken isminin değiştirilmiş olması bizi ve tüm Termelileri üzmüştür. Bunun için birkaç yıl evvel yüzlerce imza toplayarak bakanlığa göndermiştik. Ama bir netice alınmamıştır. Biz tekrar toplandığımızda Terme Lisesi yazan levhanın altında resim çekinmek istiyoruz. İkinci ricamız ise, Terme'ye yaşlılarımız için bir huzur Evi_dinlenme evi yapılması. Malumunuz hepimiz yaşlanıyoruz. Çoluk çocuğumuz çalışıyorlar. Bizlere bakacak durumları olmuyor. Bu her ilçede var. Biz de niye olmasın. "dedi. 
Başkanı Kul, konuları not aldı ve ilgileneceğini söyledi. Grup, başarı dileklerini sunarak belediyeden ayrıldı. Daha sonra Kaymakamlığa da bir nezaket ziyareti yapan grup, aynı dilekleri kaymakam Metin Maytalman’a da iletti. Ziyarette Grup Başkanı Hüseyin Bülbül, yazmış olduğu “HAYKIRIŞ” adlı şiir kitabını Belediye Başkanı Şenol Kul’a ve Kaymakam Metin Maytalman’a takdim etti. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK