Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TERME ANADOLU LİSESİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ

TERME ANADOLU LİSESİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ

Terme Anadolu Lisesinin kurucu müdürü olan Mustafa Kurnaz, 14 ay sonra Salıpazarı ÇPL` deki müdürlük görevinden ayrılarak yeniden Terme Anadolu Lisesine müdür olarak görevine başladı.

Okulun eski müdürü Musa Özcan`ın Bafra Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesine tayininin çıkması ve Mustafa Kurnaz`ın göreve başlamasıyla okulda bir program düzenlendi.
Programda he iki müdür de hayırlı olsun dilekleriyle birbirine çiçek takdim etti.

Programda bir konuşma yapan Mustafa Kurnaz düşüncelerini şöyle dile getirdi: “14 ay önce bıraktığımız yerden bayrağı daha iyi bir aşamaya gelmiş olarak devralıyoruz. Gördüm ki Musa Bey bu okulda çok güzel işler başarmış. Kendilerine hizmetlerinden dolay teşekkür ediyorum. Okulumuzda böyle iyi bir kadroyla, kurum kültürü bilinciyle, birlik beraberlik içinde okulumuzun adını daha yukarılara taşımak için gayret göstereceğimizden emin olabilirsiniz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.”

Musa Özcan da konuşmasında; geçen süre içinde çok olumlu bir şekilde çalıştıklarını, güzel işler başardıklarını, bu kadroyla daha güzel işler başarılacağını vurguladıktan sonra öğretmenlere teşekkür ederek Mustafa Kurnaz`a başarılar diledi.
Öğretmenler adına bir konuşma yapan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Şenol Yılmaz ise şunları söyledi: “Mevki ve makamlar geçicidir. Kalıcı olan yürekten gelendir. Okula yaptığınız hizmetlerden dolayı öğretmenler adına teşekkür ediyorum. Sizi her zaman gönlümüzde yaşatacağımızı bilmenizi isteriz.”

Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.