Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TERME ADLİYE LOJMANLARININ TEMELİ ATILDI

TERME ADLİYE LOJMANLARININ TEMELİ ATILDI

Terme Adliye lojmanlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

 Terme Adliye lojmanlarının temeli düzenlenen törenle atıldı. 
Terme Cumhuriyet Mahallesine yapılacak olan Terme Adliye Lojmanları temel atma törenine Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Şahan, Terme İlçe Müfütüsü Ömer Ergül, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, GIPTA A.Ş. yönetim kurulu üyesi Levent Şenyurt, hakim, savcı ve adliye çalışanları katıldı. 
18 Mart Pazartesi günü düzenlenen temel atma töreninde konuşma yapan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bugün Terme için bir dönüm noktası. Bizim açımızdan bakıldığında, Terme Belediyesi'nin çalışmalarının meyvesini bugün almış bulunuyoruz. İlk geldiğimizde Terme'nin imar planlarını tamamladık ve bu planlarla şehrimize yeni arsa alanları kazandırdık. 
Bu kazandırdığımız arsayla da Terme’ye seviye atlatacak. Bugün burada, başsavcımızın da katkılarıyla birlikte yol alarak bugün burada kat karşılığı inşaat sözleşmesi yapmak suretiyle yaklaşık 18 dairelik bir blok kazandırmış olduk. Şehrimizde görev yapan adliye çalışanlarımıza hayırlı olsun.”dedi. 
Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Şahan, “1 Temmuz 2021’den bu yana bunun için bir gayret içerisindeyiz. Burada herkesin emeği var. Bugün şöyle bir tevafuk var. 16 Mart 2023 buranın ihale tarihiydi. Bir yıl oldu, bugüne ulaştık. Hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu. 
Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri ile birlikte dua edilerek temel atma töreni gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen tören ile birlikte inşaatın en kısa sürede tamamlanması ve hayırlara vesile olması temennisi bulunuldu. Hbr: Berkan KARAPIÇAK