Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TERME TSO´DAN TERME BELEDiYE BAŞKANI ALi KILIÇ´A ZiYARET

TERME TSO´DAN TERME BELEDiYE  BAŞKANI ALi KILIÇ´A ZiYARET

Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis Üyeleri Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç´ı makamında ziyaret ederek görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

Ziyarette belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunulduğu ve sorunların görüşüldüğü ziyarette hep birlikte hareket etmenin önemine değinildi.
Terme´nin gelişimi için belediye ile sivil toplum örgütlerinin hep birlikte ortak bir çalışma yaparak birlikte hareket edecekleri belirtildi. İlçenin sorunlarının çözümü ve yeni hizmetlere ilişkin projelerin üretilmesi konusunda sürekli irtibatta olacaklarını belirttiler.

BAŞKAN EKMEKÇİ SGK İLÇE MÜDÜRESİ´Nİ DE ZİYARET ETTİ
Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi Terme Sosyal Güvenlik Kurumu İlçe Müdüresi Ayşe Özlü´yü makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Özlü ?6111 sayılı yasa hakkında bilgilendirmelerde bulunarak tahakkuk iadelerinin çalışmalarının başladığını ve ödemeler 3 yıl içinde her altı ayda bir altı defada iade edileceğini belirtti?.
Ziyarette konuşan Başkan Ekmekçi ?Çalışmalarından dolayı Özlü´ye teşekkür ederek bir an önce üyelerimizin ödemelerinin gerçekleştirmesi dileğinde bulundu.? Ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ile son buldu.