Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TERME TERCİHİNİ İKTİDARDAN YANA KULLANDI

TERME TERCİHİNİ İKTİDARDAN YANA KULLANDI

Terme´de AK Parti´nin zaferi ile sonuçlanan 31 Mart Yerel Seçimler sonrası, Miilet İttifakında yer alan CHP Terme İlçe Başkanı Hasan Bekgöz, ilçe ve yurt genelindeki seçim sonuçlarıyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Bir yerel seçimi daha geride bıraktığımızı ifade eden CHP Terme İlçe Başkanı Hasan Bekgöz, seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diledi.
Bekgöz açıklamasının devamında ? Terme´de seçim, Cumhur İttifakı (AKP-MHP) ve Millet İttifakı (CHP-İYİ PARTİ-SAADET PARTİSİ) arasında kıyasıya bir yarışa dönüştü.
Her iki ittifakın adayları Sayın Ali Yüksel ve Sayın Ali Kılıç´ın çok başarılı kampanya yürüttüklerini söyleyebiliriz.
Bizim adayımız sayın Ali Yüksel´e, sahada gösterilen ilginin sandığa yansımadığını gördük. Bunun çok farklı nedenleri olabilir. Bunu daha sonra değerlendiririz. Ancak; Termeli hemşerilerimiz bu yerel seçimi bir genel seçim gibi görmüştür. Otuz yıldır belediye başkanlarınca yönetilen Terme´mizin, yine iktidar tarafından yönetilen yönünde karar vermiştir.
Ekonomik krize ve yerelde onca olumsuzluğa rağmen değişen bir şey yoksa dönüp biraz da kendimize bakmamız gerektiğine inanıyorum.
Yerel seçimlere ilk defa ittifak halinde girildi. Hepimizin eksiklikleri olabilir. Adayımız sayın Ali Yüksel´in çok özverili bir çalışma yaptığını gözlemledik. Kendilerine teşekkür ediyorum.
Seçimi kazanan sayın Ali Kılıç´ı da kutluyor, başarılar diliyorum.
Türkiye genelinde millet ittifakının başarılı olduğunu görüyoruz. İktidar partilerinden alınan başta İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Antalya olmak üzere diğer bir çok ilin bu ortamda yönetim anlayışını değiştirmesini çok önemsiyoruz. Bu değişimlerin ülkemizin demokrasi mücadelesindeki önemini görüyoruz.