Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TERME İÇİN NELER YAPABİLİRİZ

TERME İÇİN NELER YAPABİLİRİZ

Termeliler Yardımlaşma Yaşatma ve Dayanışma Derneği´nin düzenlediği kahvaltıya katılan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul; "İlçemizin muhteşem doğasını her yerde göstermeliyiz ve bu saklı kalan doğayı bütün dünya tanımalı. Bu amaçla bir mücadele içindeyiz.

Termeliler Yardımlaşma Yaşatma ve Dayanışma Derneği Samsun´da düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltı programına Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´da katıldı.

 

 

3 yıl önce kurulan Termeliler Yardımlaşma Yaşatma ve Dayanışma Derneği düzenlediği kahvaltı programında Samsun´da dernek üyeleri ile bir araya geldi.

 

 

?TERME İÇİN NELER YAPABİLİRİZ´

 

 

Dernek Başkan Vekili Opr. Dr. Murat Çan dernek üyeleri arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek için programı düzenlediklerini belirtirken, aynı zamanda Termeliler Derneği olarak Terme için neler yapabileceğine ilişkin istihare yaptıklarını ifade etti.

 

 

?TERME´DE BİR DEĞİŞİM BAŞLATTIK´

 

 

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul katıldığı kahvaltı programında yaptığı konuşmada, ?Termemiz her yönü ile muhteşem bir ilçe. Denizi, gölleri, ormanı ile müthiş doğası olan bir ilçe. İlçemizin bu güzellikleri ne yazık ki çok da bilinmiyor. İlçemizin muhteşem doğasını her yerde göstermeliyiz ve bu saklı kalan doğayı bütün dünya tanımalı. Bu amaçla bir mücadele içindeyiz. Bu konuda siz Termeli hemşerilerimize büyük işler düşüyor. Bizler Terme´de bir değişim başlattık.

 

 

Bu değişimle birlikte ilçemiz hem doğası hem de modern kentleşmesi ile Türkiye´nin örnek şehirlerinden biri olacak. Bu güzelliği tanıtmak anlatmak da bizlerden çok sizlere düşüyor. Bizlere her zaman destek olduğunuzun farkında olarak daha güzel bir Terme için el ele vereceğimize emimin? şeklinde konuştu.

 

Kahvaltı programının ardından Terme Belediye Başkanı Şenol Kul programa katılanlara Terme ile ilgili sunum yaptı.