Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Terme Belediyesi´nden emekli personele vefa

Terme Belediyesi´nden emekli personele vefa

Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünde çalışan Sadun Kocabıyık´ın emekli olmasından dolayı veda yemeği düzenlendi.

Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde çalışarak emekli olan Sadun Kocabıyık için belediye tarafından veda yemeği verildi. Terme Mekselina restoran da verilen veda yemeğine Belediye Başkanı Şenol Kul, Mali Hizmetler Müdürü Bahattin Karakaş ve birim müdürlüğü personeli katıldı. 

KUL´DAN TEŞEKKÜR
Emekli olan personele Terme´de yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür eden ve plaket veren Kul ?Hepimizin ortak derdi vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek. Biz bir aileyiz. Yaklaşık 2,5 yıldır sizlerle birlikte çalışıyoruz. Terme´de önemli yatırımları sizlerin katkıları ile birlikte gerçekleştirdik. Bizden yana hakkımız varsa helal olsun. Belediyemizdeki emekleriniz için teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatınızda sağlık ve başarılar diliyorum" dedi.

EMEKLİLİĞİN EN ZOR TARAFI ARKADAŞLARDAN AYRILMAK
Veda yemeğinden dolayı Belediye Başkanı Şenol Kul ve belediye personeline teşekkür eden Sadun Kocabıyık" Çok duygulandığımı ve mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Görev yaptığım süre içerisinde pek çok anılarımız oldu. Mesai arkadaşlarım ile geçirdiğimiz günleri unutamam. Emekliliğin de en zor tarafı bu olsa gerek. Başta Başkanımız Sayın Şenol Kul olmak üzere, bu anın gerçekleşmesinde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum." Şeklinde konuştu.