Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TERME BELEDiYESi SPORCUNUN YANINDA

TERME BELEDiYESi SPORCUNUN YANINDA

Terme Evcispor Kulübü tarafından organize edilen sohbet programına katılan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Evcispor´lu futbolcular ve taraftarlar tarafından konfeti ve tezahüratlar ile coşkulu bir şekilde karşılandı. Kul, ?Gençlerimiz geleceğimizin tem

Terme´de vatandaşların istek ve taleplerine önem veren ve ?Terme´nin Geleceğini Birlikte İnşa Ediyoruz? sloganı ile çalışmalarına yön veren Terme Belediye başkanı Şenol Kul, kendisine yapılan davet üzerine Evci mahallesinde gençlerle buluştu.
İlçenin Evcispor Kulübü futbolcuları, kulüp yöneticileri ve bu camiaya gönül veren mahalle sakinlerinin de katıldığı buluşmada Başkan Kul, ilçeye kazandırılan gençliğe yönelik ve genel hizmetler hakkında detaylı bilgiler vererek gençlerin görüş ve önerilerini aldı.
Başkan Kul, gençlik buluşmasında gençlere ve gençlik projelerine verilen önemin AK Parti ile değiştiğini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın gençliğe çok önem verdiğini bu yüzden de en alt tabakadan en üst tabakalara kadar AK Parti de gençlerin var olduğunu görebileceklerini belirtti.

KAPIMIZ GENÇLERE SONUNA KADAR AÇIK
Gençlerin ülkenin geleceğini oluşturduğuna vurgu yapan Başkan Kul, ?Bugünün başkanları nasıl bizlersek, bizlerden sonra bu makamları gençlerimiz dolduracak. Bizler de bugünden geleceğimizin teminatı gençlerimize ne kazandırabiliriz, neler katabiliriz diye var gücümüzle çalışıyoruz. Ülkemizin gençlere ihtiyacı var. Kapılarımız her zaman sonuna kadar açık. Onların görüş ve taleplerine cevap vermek, yanlarında olmak bizim en büyük görevimiz. Özellikle gençlerimizi sporsal faaliyetlere yöneltmek, onlara nezih bir ortam sağlamak adına birçok projeyi hayata geçirdik.? dedi.

DESTEK GELENEKSEL HALE GELECEK
?Sporu ve sporcuyu seviyoruz" diyen Kul, ?Amatör sporun ve Terme´deki sporcuların her zaman yanındayız. Amatör spor kulüplerimize malzeme yardımı desteğimizi sürdürerek geleneksel hale getireceğiz ve her zaman spor kulüplerimizin yanında olacağız´´ şeklinde konuştu.