Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TERME ADLİYESİ´NDEN VEDA YEMEĞİ

TERME ADLİYESİ´NDEN VEDA YEMEĞİ

Adalet Bakanlığı 2016 yılı kararnamesi ile Terme´den ayrılacak olan Cumhuriyet Başsavcısı Çağlar Dilek, hakim Duygu Dilek ve Cumhuriyet Savcısı Ünal Ulus için iftar yemeği programı düzenlendi.

Ulusoy Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine Terme Adliyesi çalışanları ve avukatlar katıldı.
Adliye Yazı İşleri Müdürü Hatice Gün, programın açılış konuşmasında, tüm adliye çalışlarıyla birlikte ayrılacak olan hakim ve savcılarla geçirilen son iki yılın samimi ve verimli geçtiğini, güzel hatıraların yaşandığını dile getirerek tayini çıkan hakim ve savcılarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diledi.
Konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Çağlar Dilek ?Bir duraktan daha ayrılma zamanı geldi. İki yılda yine gönüller kazandık, insan biriktirdik, Karadeniz kültürünü de kültürümüze kattık, ailecek zenginleştik anlaşılan. Bu güzel yöreye ve göreve bizi layık görenleri de mahçup etmedik, zevkle şevkle çalıştık çok şükür. Şu anda gönül rahatlığı ile veda ediyor olmanın buruk sevinci içerisindeyim. Şimdi ise yeni ufuklara yelken açma zamanı. Hayatımızın bu güzel iki yılında Terme´de bana ve aileme yol arkadaşlığı yapan ve bu güzel gece ile bizleri Muğla´ya uğurlayan tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim.? şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Çağlar Dilek´in plaketini Cumhuriyet savcısı Aydın Tuncay, hakim Duygu Dilek´in plaketini Hakim Esra Denli ve Cumhuriyet Savcısı Ünal Ulus´a ise plaketini Cumhuriyet Savcısı Nazım Furkan Denli takdim ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi.
İftar sonrası beraber çalışılan iki yılın güzel ve zor yönleri hatırlandı. Anılar paylaşıldı. Adliye ekibi, plaket töreninin ardından hatıra fotoğrafları çekilerek ayrıldı.