Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

TARIMA DESTEK TEŞEKKÜRÜ

TARIMA DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Terme Ziraat Odası Başkanı M. Yetkin Karamollaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Terme Kaymakamı İlyas Gün ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´u makamında ziyaret etti.


Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla böyle bir ziyarette bulunduklarını belirten Ziraat Odası Başkanı Karamollaoğlu Terme´de çiftçilere ve tarıma verdiği katkılardan dolayı Terme Kaymakamı İlyas Gün ve Terme Belediye Başkan Şenol Kul´a teşekkür ederek desteklerin devamını isteyerek çini tabak hediye etti.

KARAMOLLAOĞLU
TEŞEKKÜR ETTİ
Tek gayelerinin Terme´nin tarım alanında gelişmesi ve kalkınmasını sağlamak oluğunu ifade eden Terme Ziraat Odası Başkanı M. Yetkin Karamollaoğlu " Kaymakamımız ve Belediye başkanımızın Terme´nin tarım için duyarlılığını yakından biliyorum. Bu ziyaret münasebetiyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. İlçemizin tarım alanında kaymakamlığımız ve belediyemiz işbirliğinde yapacağımız çalışmaları konuştuk. İlçemiz tarımına sağladığı katkılardan dolayı tekrar teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.