Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TAEKWONDO İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI SONA ERDİ

TAEKWONDO İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Samsun Canik Atatürk Spor Salonu` nda, 3-4 Ocak 2015 tarihlerinde yapılan Taekwondo Yıldızlar Anadolu Ligi ve Büyükler Bay/Bayan Türkiye Şampiyonası seçme müsabakaları sona erdi. Müsabakalara Samsun` un tüm ilçelerinden yaklaşık 150 sporcunun katıldı.

ALANYA`DA VE KASTAMONU`DA YAPILAÇAK
Türkiye Taekwondo Federasyonu`nun 2015 Yılı Faaliyet Programında yer alan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası bu sene Aybars Kılıçhan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası adı altında 14 - 18 Ocak 2015 tarihleri arasında Alanya`da yapılacak. "Aybars Kılıçhan" Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası ise 9 - 11 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Taekwondo müsabakaları Kastamonu` da yapılacak.
 
`MÜSABAKALAR ÇETİLMENÇE GEÇTİ`
Müsabakalar sonucunda madalya törenine geçildi ve ayıca müsabakalar sonucunda bir konuşma yapan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş," Cetilmençe  geçen müsabakalar sonucunda ilimizi temsil edecek olan sporcularımıza başarılar diliyorum ve bununu yanı sıra burada yapıl müsabakalara katılan değerli velilerimize de vede burada emeği geçen değeli hocalarımıza sahsım ve de kurumum adına teşekkür ediyorum "dedi. 
Köksal ÖNER