Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

SANAYİSPOR KENDİNE GELDİ: 4-2

SANAYİSPOR KENDİNE GELDİ: 4-2

Samsun Süper Amatör Küme BAL'e Yükselme Grubu maçında Samsun'da Atakum Belediyespor ile karşılaşan Sanayispor, rakibini 4-2 yenmeyi başardı.

Samsun Süper Amatör Küme BAL'e Yükselme Grubu maçında Samsun'da Atakum Belediyespor ile karşılaşan Sanayispor, rakibini 4-2 yenmeyi başardı.
Sanayispor maça şu kadro ile çıktı: 
1.Murat Şimşek, 2.Caner Ege Aktaş, 3.Lokman Kadir Albayrak, 4.Çağatay Koç, 5.Mücahit Köneçoğlu, 6.Ümit Güven, 7.Mert Yusuf Öztürk, 8.Burak Hellaç, 9. Abdulkadir Küçük (Kap), 10.İsmail Tuncer, 11.Yunus Uzun. Teknik Sorumlu: Selahattin Güdek
Sanayispor gruptaki ilk beş maçını puansız kapatmıştı. Bunda sakat ve cezalı oyuncuların da etkisi vardı. Ayrıca üç futbolcu (Oktay Zorlu, Emrah Uyar ve İlker Tuşcan) takımdan ayrılmıştı. Atakum Belediyespor maçına çıkarken Kaptan Ömer Dinç ve Murat Bayram sakattı. Buna rağmen Sanayispor, Samsun'da iyi bir oyun ortaya koydu ve sahadan 4-2 galip ayrıldı. 
Sanayispor daha ikinci dakikada Yunus Uzun'un golü ile 1-0 öne geçti. Üç dakika sonra Ümit Güven, Sanayispor lehine durumu 2-0 yaptı. İlk yarı bu sonuçla kapandı.
İkinci yarıda 50'inci dakikada Atakum Belediyespor attığı golle durumu 1-2 yaptı. 65'inci dakikada Yunus Uzun kendisinin ikinci, Sanayispor'un üçüncü golünü attı: 1-3. Atakum Belediyesi 80'inci dakikada durumu 2-3'e getirince endişe başladı. Ancak oyuna ikinci yarıda giren Semih Çırak 85'inci dakikada attığı golle Sanayispor'u rahatlattı: 2-4. Bundan sonra başka gol olmayınca Sanayispor sahadan 4-2 galip ayrıldı.
Bu, aynı zamanda Sanayispor'un Yükselme Grubundaki ilk galibiyeti oluyordu. Sanayispor, aldığı üç puanla sonuncu sıradan kurtulmuş oldu. 
Kaptan Abdulkadir Küçük, “Bazı maçlarda sakat oyuncularımız olduğu için ideal kadro ile sahaya çıkamadık. İyi oynamamıza rağmen puan alamadığımız maçlar oldu. Bana göre hakem hataları da oldu. 
Önümüzdeki haftalarda daha iyi sonuçlar alacağımızı umuyorum” dedi.
İkinci yarıda İsmail Tuncer çıktı, Semih Çırak girdi. Daha sonra da Kaptan Abdulkadir Küçük yerini Ahmet Güngör'e bıraktı.
Sanayispor 07 Nisan 2024 Pazar günü saat 13.00'de Terme'de, 9 puanla 4'üncü sırada bulunan 1930 Bafraspor ile karşılaşacak. Hbr: Seyfi GÜNAÇTI