Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

SAHİL TEMİZLİK BEKLİYOR

SAHİL TEMİZLİK BEKLİYOR

Havaların ısınmasıyla deniz kenarına akın eden vatandaşlar büyük hayal kırklığı ile karşılaştı. Sıcaklardan bunalan vatandaşlar deniz kenarlarına akın ederken sahil ve piknik alanlarındaki çöpler, tatilcilerin keyiflerini kaçırdı. Ayrıca denizdeki yoğun y

Havaların ısınmasıyla deniz kenarına akın eden vatandaşlar büyük hayal kırklığı ile karşılaştı. Sıcaklardan bunalan vatandaşlar deniz kenarlarına akın ederken sahil ve piknik alanlarındaki çöpler, tatilcilerin keyiflerini kaçırdı. Ayrıca denizdeki yoğun yosunlaşma sebebiyle denize girmekten kaçınanlar da oldu.

SORUMLU KİM?
Çoğu kişi deniz kenarlarındaki çöplerden belediyeyi sorumlu tutarken, çoğu da bu durumu bazı sorumsuz vatandaşlara bağladı.

Deniz kenarla-rında yaşayan yazlıklı-çılar ise bu durumla ilgili şikayetlerini şu şekilde dile getirdi: ?İnsanlar buraya geliyor, piknik yapıp eğleniyor.

Çöplerini sağa sola saçıp gidiyor. Kumsala çocuk bezi atanlar bile var. Üstelik tekrar piknik yapmaya gelince de etraf çok pis diye serzenişte bulunuyor. Herkes çöpünü piknikten sonra toplasa bu manzaralarla karşılaşmayız. Önce biz bilinçli olmalıyız.?

Vatandaşlar etraftaki çöplerin temizliği için Büyükşehir Belediyesinden yardım istedi.