Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

PROKOLDEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

PROKOLDEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

Terme Protokolü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazetemiz imtiyaz sahibi Dilek Karapıçak ve gazete ekibini ziyaret etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Terme Kaymakamı Emin Alıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, Kastamonu Entegre Fabrikası Müdürü Ertekin Dikmen ve İnsan Kaynakları ve Mali İşler Müdürü Şenol Köksal ile Saadet Partisi Kadın Kolları gazetemizi ziyaret ettiler.
Konuklarımız, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Dilek Karapıçak, Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Karamollaoğlu ve ekibimiz tarafından karşılandı.
Sohbet havasında geçen ziyaretlerde başta kaymakam Emin alıcı olmak üzere tüm ziyaretçiler, gazete ekibinin Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak gazetecilik mesleğinin önemine ve zorluğuna değindiler.
Gazetemizi yakından takip ettiklerini belirten konuklarımız, Terme Bilgi Gazetesi´nin, ilçenin sorunlarını gündeme taşımada ve bu sorunların çözümü noktasında önemli görevler üstlendiğini, şeffaflık ve tarafsızlık ilkesi doğrultusunda kamuoyunu bilgilendirme görevini layıkıyla yaptığını ifade ettiler.
Ziyaretlerin yanı sıra başta Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kılıç, Türk Kızılatı Terme Şube Başkanı Mehmet Aksuoğlu, TEGİAD Başkanı Mustafa Çelebi, yolladıkları çiçeklerle günümüzü kutladılar.
Gazetemiz imtiyaz sahibi Dilek Karapıçak ise yapılan ziyaretlerden dolayı memnun olduklarını dile getirerek ziyaret eden, çiçek gönderen ve arayan herkese teşekkür etti.