Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ MESAİDE

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ MESAİDE

Yeni yılın ikinci gününden itibaren yeni kimliklere başvuruların kabul edilmeye başlamasıyla nüfus müdürlükleri fazla mesai yapacak.

 İçişleri Bakanlığın yaptığı açıklamaya göre tüm yurtta olduğu gibi Terme Nüfus Müdürlüğü de mesaiye devam ediyor.
İçişleri Bakanlığı tarafından kimlik kartı başvurularındaki yoğunluğun azaltılması ve nüfus cüzdanını değiştirmek zorunda olanların, yeni kimlik kartı başvurularının hızlı bir şekilde karşılanması amacıyla, ilçe nüfus müdürlüklerinin mesai saatleri yeniden düzenlendi.
Buna göre İlçemiz Terme Nüfus Müdürlüğünde yoğunluklar azalıncaya kadar mesai saatleri hafta içi saat 19.00´a kadar uzatılmış olup cumartesi ve pazar günleri de saat 09.00-17.00 saatleri arasında alınmaya devam edilmesi kararlaştırıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Terme İlçe Nüfus Müdürü Yusuf Çakır ?İçişleri Bakanlığımız konuyla ilgili vatandaşlarımızı uyardı. Yeni kimlik kartını almak isteyen vatandaşlarımızdan ricamız ALO 199 hattını arayarak randevu almalarıdır. Randevu almadan nüfus müdürlüklerine gelen vatandaşlar yoğunluğa ve işlem süresinin uzamasına neden olmaktadır. Müdürlüğümüz hafta içi saat 08.00-19.00 arası hafta sonu ise 09.00-17.00 arası açık olup vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye devam edecektir. Bütün vatandaşlarımızı yeni kimlik kayıtları için müdürlüğümü-ze beliyoruz.?dedi.