Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

MUSTAFA MUTLU VEDA ETTi

MUSTAFA MUTLU VEDA ETTi

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Almanca Öğretmeni Mustafa Mutlu, 41 yıllık öğretmenlik hayatına veda ederek emekli oldu.

Emekliğe ayrıldığı okulunda Mustafa Mutlu Hoca için olağanüstü bir sevgi ve veda gösterisi oldu.
Cuma günü son saatte Mustafa Mutlu için son ders zili çalmadı. Zorunlu olarak emekliğe ayrıldığı için mesleğine ve okuluna veda eden Mustafa Mutlu´ya öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi.
M. Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Uğur Uyar: ?Çok değerli Mustafa Mutlu Hocamızı tanımaktan ve birlikte çalışmış olmaktan dolayı onur duyuyorum. Okul ve gönül kapılarımız kendisine emekli olduktan sonra da her zaman açıktır. Onun engin tecrübe ve bilgi birikiminden her zaman faydalanacağız inşallah. Eğitim hayatımıza yapmış olduğu büyük hizmetlerinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim. ? dedi.
Mustafa Mutlu Hoca da veda konuşmasında:?Böyle muhteşem bir uğurlama, her öğretmene nasip olmayacağı için çok mutluyum. Başta okul müdürümüz olmak üzere çok kıymetli öğretmen arkadaşlarıma, sevgili öğrencilerime ve değerli personele bana karşı göstermiş olduğunuz samimi ilgiden dolayı teşekkür ederim. Sizlerle çalışmaktan, bu güzel öğrencilerin öğretmeni olmaktan onur duydum.41 yıl aşkla yapmaya çalıştığım peygamber mesleğine, çok sevdiğim öğretmen ve öğrencilere veda ettiğim için de çok hüzünlüyüm. Tek tesellim, torunlarıma daha çok zaman ayıracak olmam. İnsana hizmeti Hakk´a hizmet olarak kabul etmiş biri olarak yaşadıklarımı Rabbimin armağanı olarak görüyor ve şükrediyorum. Allah sizlere sağlıklı, başarılı ve mutlu ömür nasip etsin. Allah´a ısmarladık.? dedi.
Bütün öğretmen ve öğrencilerle vedalaşan Mustafa Mutlu; çok sevdiği öğretmen ve öğrencilerinin olağanüstü sevgi gösterileri ve alkışlarıyla arabasına kadar uğurlandı. Mustafa Hocayı uğurlayan öğretmen ve öğrenciler de ?Mustafa Hocamız, iyi ki öğretmen olmuş; daima bizlere örnek olan hocamızı unutmayacağız.? dediler.