Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

MİLLETVEKİLİ İLYAS TOPSAKAL'DAN BAŞKAN ŞENOL KUL'A ZİYARET

MİLLETVEKİLİ İLYAS TOPSAKAL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili İlyas Topsakal, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret ederek kendisine görevinde başarılar diledi.

 Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili İlyas Topsakal, 1 Mayıs Çarşamba günü Terme Belediye Başkan'ı Şenol Kul ile makamında bir araya geldi.
Ziyarette Milletvekili İlyas Topsakal'a, MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş, MHP MDK Üyesi Ceyhun Çatalsakal, MHP İl Başkanı Burhan Mucur, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar, MHP Terme İlçe Başkanı Ercan Kaya, MHP  Terme İlçe Kadın Kolları ile Gençlik Kolları Başkan ve üyelerinin yanısıra partililer eşlik etti.
Sohbet havasında geçen ziyarette, Milletvekili Topsakal, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.
Terme'nin genel durumu, devam eden ve yapılması planlanan projeleri hakkında istişare edilen ve Cumhur İttifakı taraflarının birlik ve beraberlik mesajı verdiği toplantı sonunda Topsakal, Başkan Kul'a hilafet sancağı hediye etti.
Başkan Şenol Kul ise nazik ziyaretleri için İlyas Topsakal ve beraberindekilere teşekkür etti. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK