Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MHP SAMSUN iL BAŞKANI KARAPIÇAK OLDU

MHP SAMSUN iL BAŞKANI KARAPIÇAK OLDU

Bahçelinin talimatıyla MHP eski il başkanı Termeli Abdullah Karapıçak, yeniden MHP Samsun il başkanlığına atandı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı´na aykırı davranışlar sergilediği gerekçesiyle görevden alınan Taner Tekin´in yerine eski MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis atanmıştı.
Gündeme bomba gibi düşen yeni gelişmeye göre Hüseyin Edis´in yerine MHP Samsun Eski İl Başkanı Abdullah Karapıçak´ın genel merkez tarafından atamasının yapıldığı belirtildi.

BU DÖNEM ÇOK HASSAS BİR DÖNEM

Seçimlerde sonucun ne çıkacağını bilmediklerini söyleyen Karapıçak ?Seçimlerde, AK Parti Genel Merkeziyle, MHP Genel Merkezinin değerlendirmesiyle bir sonuç çıkacak. Çıkan sonuç her ne olursa olsun bizim için bir sorun yoktur. Bize verilen görevi 31 Mart gecesine kadar en başarılı şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Cumhur İttifakı´nın başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. 1 Nisan´da da görevimizi yapmış olacağız. 35 yıldır teşkilatlarda görev yapıyorum. Bu dönem çok hassas bir dönem. Tüm arkadaşlarımız, üyelerimiz ve tüm gönüldaşlarımızla beraber bu süreci en başarılı şekilde götüreceğiz. Herkesin Cumhur İttifakı´nın başarısı için çalışacağından eminim.? dedi.

ABDULLAH KARAPIÇAK KİMDİR?
1959 Terme doğumlu olan Abdullah Karapıçak, daha önce MHP Samsun İl Başkanlığı görevini yürütmüştü. Karapıçak ayrıca MHP´den Canik Belediye Başkan adayı da olmuştu. 2012 yılındaki MHP Samsun Kongresinde Aday olmayan Abdullah Karabıçak´ın yerine Recep Güleroğlu çıkmış ve o da seçimi kaybetmiş ve MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç olmuştu.
Karapıçak bu dönemde yine davası için partideki çalışmalarına ailecek devam etmiştir.
İl Başkanlığı döneminde toparlayıcı bir yapıya sahip Karapıçak´ın MHP Lideri Bahçeli´nin ?Samsun´u toparla gel?talimatıyla 12 Ocak 2019 tarihinde MHP Samsun il Başkanlığına ataması yapılmıştır.