Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MERAL AKŞENER SAMSUN´DA İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞI AÇILIŞINDA KONUŞTU

MERAL AKŞENER SAMSUN´DA İYİ PARTİ  İL BAŞKANLIĞI AÇILIŞINDA KONUŞTU

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Partisinin Samsun İl Başkanlığı binasının açılış törenine katıldı.


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Samsun İl Başkanlığı açılışını gerçekleştirmek üzere (27 Ocak 2018) geldiği samsun´da konuştu.
Samsun İyi partililer tarafından karşılanan Meral Akşener, konuşmasını İyi Parti İl Başkanlığı önünde yağmur altında yaptı.
İyi parti´nin cesurlar hareketi olduğunu söyleyerek İktidarı eleştiren Akşener, İnsanları birbiri karşısına diktiğini iddia etti.
İyi Partililerin köşeye sıkıştırılmaya çalışıldığını belirten Akşener "biz korkmuyoruz bunun için iyi parti cesurlar partisidir. Ak Partiyi kadınlar iktidar yaptı İyi partiyi de kadınlar iktidar yapacak" dedi.

"KIZILELMA´YI DİŞLEMEKTEN VAZGEÇİN?
Kızılelma´nın Türk milletinin cihan hakimiyeti mefkuresi olduğunu söyleyen Akşener, hükümete ?Sürekli aldanan, o nedenle de aldatan muhterem Türklüğün cihan hakimiyeti mefkuresinden anlamaz. Onun için Kızılelma´yı kırmızı başlıklı kızın çantasındaki kırmızı elmayla karıştırıp Türk cihan hakimiyeti mefkuresinin işlenmesinden vazgeç.?dedi.

"MEHMETÇİK ÜLKE YENİDEN AYAĞA KALKSIN DİYE AFRİN´DE"
Afrin harekatıyla ilgili de düşüncelerini aktaran Akşener ?Bugün Afrin harekatında kahraman Mehmetçiklerimiz üzerine düşeni yapıyor. Ana kuzuları ´biz Kızılelma´ya gidiyoruz. Söyleyin ailemize bizleri beklemesinler´ diyor. Allah onların ayağına taş değmeden geri dönmelerini nasip etsin. Ama şunu söylemek zorundayım; siyasetin bozduğu, bu muhteremlerin bozduğu, Saray koalisyonunun büyük ortağının bozduğu dış politikadaki itibarımızın iki paralık edildiği bu süreçte, bizi yönetenlerin rezil rüsva ettiği ülkemizi yeniden ayağa kaldırmak için kahraman Mehmetçiğimiz orada. Onlar dövüşüyor, onlar mücadele ediyor. Cenab-ı Allah yanlarında olsun.?dedi.

MEHMETÇİĞİN GIDASINI TÜRK ÇİFTÇİSİNDEN TEMİN EDECEĞİZ?
Samsun´dan iki tane Spor Bakanı çıktığını hatırlatan Akşener ?Bir baktık Samsunspor´a kayyum atanmış. Samsun´un bu hale düşmesi ayıptır ayıp! İl başkanım sizin huzurunuzda benden bir söz istedi. Cenab-ı Hakk bize iktidar nasip edecek. Samsun´u bir sanayi haline getirmek, aynı zamanda bir turizm şehri haline getirmek İYİ Parti´nin boynunun borcudur.
2002´den beri 55 bin hektar tarım arazisi olmaktan çıkmış. Neden çıkmış? Çünkü suçu Türk çiftçisine atıyorlar. Bugün senin rezil rüsva ettiğin dış politikayı toplamak için canıyla başıyla mücadele eden Mehmetçikleri zehirlediniz kardeşim! Dolayısıyla Türk ordusuna emanet edilen gençlerin gıdasını Türk çiftçisinden temin etmek boynumuzun borcu olacaktır.

TERME İLÇE TEŞKİLATI TAM KADRO KATILDI
Terme İyi Parti İlçe Teşkilatı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´i Samsun´da tam kadro destekledi.
Terme İyi Parti İlçe Teşkilatı, 27 Ocak Cumartesi günü saat 12.30´ da Terme Cumhuriyet Meydanındaki ilçe binası önünden toplu olarak hareket ederek Akşeneri Samsun´da desteklemeye gitti.