Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

KASTAMONU ENTEGREDEN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE

KASTAMONU ENTEGREDEN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE

Terme’nin Akçay mevkiinde faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Samsun Tesisi, düzenlendiği geleneksel iftar yemeğinde Ünye ve Terme’yi buluşturdu.

 Terme’nin Akçay mevkiinde faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Samsun Tesisi, düzenlendiği geleneksel iftar yemeğinde Ünye ve Terme’yi buluşturdu.
Terme’nin Akçay mevkiinde faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetimi geleneksel hale getirdiği bu yıl 12.’sini düzenledikleri iftar programında tesis çalışanları, Terme ve Ünye protokolüyle 29 Mart Cuma günü Payidar Restoranda bir araya geldi.
 Fabrika çalışan ve ailelerinin bir sofrada buluştuğu ve hoş sohbetlerin edildiği iftar yemeği programı müzik dinletisi ve ilahilerle başladı.
Ardından ezanın okunması ile birlikte açılan oruç ve yenen yemeğin ardından semazen gösterisi düzenlendi.
Terme İlçe Müftüsü Ömer Ergül tarafından okunan dualarla ve karşılıklı sohbetler eşliğinde program son buldu.
İftar yemeği programına Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Terme İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karademir, Ünye  İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Eren Dede, Ünye İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammet Ali Gökkan, Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse ve şube müdürleri, Terme İlçe Müftüsü Ömer Ergül, Terme MYO müdürü Prof. Dr. Erol Terzi, iş insanları, fabrika yönetimi ve çalışanları, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri, bürokratlar, iş insanları ile basın temsilcileri katıldı. 
İstanbul merkezli firma Kastamonu Entegre’nin, Gebze Tesisi, Kastamonu MDF Tesisi, Kastamonu Yonga Levha Tesisi,  Balıkesir Tesisi, Adana, Samsun ve Tarsus Tesislerinin yanında yurtdışında Bosna Hersek Tesisi, Romanya Tesisi, Bulgaristan Tesisleri bulunuyor, Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde kalitesiyle tercihte bir numara olan Yongapan, Yongalam, Teknolam, Artfloor, Doorskin, Floorpan gibi ürünler üretiliyor. Hbr: Berkan KARAPIÇAK