Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

HACI KUZULARDA DÜĞÜN HEYECANI

HACI KUZULARDA DÜĞÜN HEYECANI

Terme Kuyumcu esnaflarından Bünyamin Demirtürk´ün kızı Av. Ayça ile Antalya Kumluca esnaflarından Eczacı Adnan Karamıklı´nın oğlu Av. Cengizhan dünya evine girdi.

Nurhan ve Bünyamin Demirtürk´ün kızları Ayça ile Azime ve Adnan Karamıklı´nın oğulları Cengizhan muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi.
Ulusoy Tesislerinde 12 Ağustos Cumartesi günü yapılan düğün törenine Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Sezai Uzun, Terme Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Terme esnafı, Türkiye´nin çeşitli illerinden ve yurtdışından çok sayıda davetli katıldı.
Giriş dansında oldukça heyecanlı olduğu gözlenen gelin ve damat, pasta merasimi ve takı töreninin ardından oyun havaları ve halaylar eşliğinde gönüllerince eğlendi.
Çocuklarının mutluluğuna tanık olmaktan dolayı büyük heyecan duyduklarını dile getiren Demirtürk ve Karamıklı aileleri düğünlerinin oldukça kalabalık ve güzel geçtiğini ifade ettiler. Son olarak bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.
Terme´deki düğün töreni sonrası 18 Ağustos Cuma günü Antalya´da da düğün yapılacağı belirtildi.