Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

HABERAKS TV´ DE KÜLTÜR PROGRAMI ESTİ

HABERAKS TV´ DE KÜLTÜR PROGRAMI ESTİ

Samsun´un kanalı Haberaks TV´ de Ayşegül Coşkuner´in sunumuyla yeni başlayan kültür programının bu hafta ki konukları Azmi Taşdan ve Mehmet Alp Güven oldu.

Bölgede yayın yapan Haberaks TV´ de yeni başlayan kültür programının beşinci hafta ki konukları; ilçemizin ve gazetemizin köşe yazarlarından halk şairi Azmi Taşdan ile Taşdan´ın hayatını konu alan Sepetteki Mısralar belgeselinin yönetmeni Mehmet Alp Güven oldu.
Yaklaşık 45 dakika süren programda, yapımcı ve sunucu Ayşegül Coşkuner´in sorularına karşılık veren Taşdan ve Güven: ?Çok keyif alarak güzel bir programı geride bıraktık.? diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.
Keyifli dakikaların geride bırakıldığını söyleyen Taşdan: ?Çok samimi geçen, güzel bir program oldu. Samsun´un kanalında böyle nezih bir programa katılmak beni heyecanlandırdı. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.? dedi.

BELGESEL HABERAKS TV´DE
Programın bir diğer konuğu olan genç yönetmen Güven, ?Halk şiiri geleneğinin yok olmaya başladığı şu günlerde, bu tarz halk şairlerini gün yüzüne çıkartmak elzemdir. Biz de halk şiiri biçiminde şiirler kaleme alan, onların geleneklerini devam ettirmeye çalışan değerli şairleri naçizane tanımaya ve tanıtmaya çalışıyoruz. Bu amaçla TV´ de 45 dakikalık renkli bir programı geride bıraktık. Program için de teşekkür etmek gerekiyor. Haberaks TV bize kapılarını açtı ve burada da belgeselimiz yayınlanacak.? diyerek desteklerini esirgemeyen izleyenlere teşekkür etti.