Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

GÖKÇENUR ŞİRİN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

GÖKÇENUR ŞİRİN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Milli Eğitim Bakanlığı Ve Okul Sporları Federasyonunun faaliyet programında yer alan, 5-7 Nisan 2019 Tarihleri arasında Konya Uluslararası Spor ve Kongre Merkezinde yapılan ve Türkiye´nin en iyi 16 sporcusunun davet edildiği Yıldızlar Kategorisi Okullarar

Milli Eğitim Bakanlığı Ve Okul Sporları Federasyonunun faaliyet programında yer alan, 5-7 Nisan 2019 Tarihleri arasında Konya Uluslararası Spor ve Kongre Merkezinde yapılan ve Türkiye´nin en iyi 16 sporcusunun davet edildiği Yıldızlar Kategorisi Okullararası Türkiye Finallerinde, Terme Ortaokulu adına yarışan Gökçenur Şirin, Yıldız Bayanlar 37 kilogramda Türkiye 3.sü oldu.

GÖKÇENURUN HEDEFİ DÜNYA ŞAMPİYONASI
Spor hayatına, Terme Ortaokulunun desteğiyle açılan Taekwondo Egzersiz çalışmalarıyla başlayan Gökçenur Şirin 2 yıl içinde Türkiye 3. sü olmayı başardı.
Gökçenur, bu derecesiyle 2019 yılında yapılacak Dünya ve Avrupa Şampiyonasına göz kırptı.
Hedeflerinin Temmuz ayında yapılacak son şampiyonada final oynayarak dünya şampiyonasına gitmek olduğunu söyleyen taekwonda antrönörü Murat Özden ?Bu zorlu süreçte eksiklerimizi tamamlayıp daha çok çalışarak Milli Takımla ülkemizi temsil edeceğiz.?dedi.

TERME ORTAOKULU SPORDA BİR NUMARA
Katıldığı organizasyonlarda başarıdan başarıya koşan Terme Ortaokulu spor takımları, rekorları alt üst ederken, okul kazandığı bir Türkiye derecesi ile daha haklı bir gurur yaşıyor.
2014 yılından beri her yıl artan sayıda kazandığı başarılar, yetiştirdiği sporcular ile Terme Ortaokulu sporda büyük bir sisteme sahip olduğunu bir kez daha gösterdi.

EN İYİLER SAHNEDEYDİ
Turnuvaya Türkiye´nin değişik bölgelerinden her kategoride 16, toplamda 320 en iyi sporcu katıldı.
Bu dev şampiyonanın gerek Terme gerekse tüm iller için büyük önem arz ettiğini söyleyen Özden ?Çünkü burada ilk 3´e giren sporcular, sezonun ilk büyük ve dünya şampiyonasına gidecek sporcuların bir çoğunun görücüye çıktığı bir şampiyonaydı. Şampiyonaya çok iyi hazırlanarak tatemiye çıkan sporcular arasında kıyasıya mücadelelere şahit olduk.?dedi.

BİR SEZONDA 24. MADALYA
İl şampiyonaları yarı finaller ve Türkiye finallerinde, bu yıl toplam 24. madalya kazandıklarını ifade eden Özden ?İlçemize, okullarımıza hizmet etmeye ilçemizin adını duyurmaya devam edeceğiz. Bu yolda başta öğrencimize destek olan Terme Ortaokuluna ve Okul Müdürü Ercan Ali Özdemir´e, bizlere destek olan yanımızda olan herkese, dualarını eksik etmeyen tüm öğretmen arkadaşlarıma, öğrencimizin kıymetli velilerine Terme Taekwondo ailesi adına çok teşekkür ediyorum.?dedi.