Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

GENÇ TERMELİLER TARAFTAR GURUBUNDAN İFTAR DAVETİ

GENÇ TERMELİLER TARAFTAR  GURUBUNDAN İFTAR DAVETİ

Genç Termeliler Taraftar Gurubunun ev sahipliğinde Otantik Kafe'de düzenlenen iftar daveti yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Bu yıl 11'ncisi gerçekleştirilen iftar yemeğine, Terme eski belediye başkanı Ali Kılıç, yeni belediye Başkanı Şenol Kul, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, iş insanları, sivil toplum kuruluşu üyeleri, spor camiası ile çok sayıda davetli katıldı.
İftar sonrası katılım sağlayan herkese teşekkür ederek konuşma yapan Genç Termeliler taraftar grubu lideri Ali Kondakçı “Geleneksel hale gelen iftar davetimize bu yıl rekor bir katılım oldu. Bu kadar yoğun bir ilgi olacağını bizler de tahmin edemedik. Herhangi bir eksiğimiz kusurumuz olduysa afola. Katılımınız için bir kez daha herkese teşekkür ediyorum.”dedi.
Yemek sonrası duayı Terme eski belediye başkanı Ali Kılıç yaparken taraftar grubu lideri Ali Kondakçı, eski başkan Kılıç'a ilçemize ve Genç Termeliler Taraftar Gurubuna yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.
Ali Kılıç da yaptığı kısa konuşmasında Genç Termeliler Taraftar Gurubuna bu güzel davetleri için teşekkür etti. Görevi süresince ilçemiz için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını ifade eden Kılıç “Bu bir bayrak yarışı ve bu bayrağı Şenol Başkanımıza devrediyoruz. Ben kendisini tebrik ediyor görevinde başarılar diliyorum.”dedi. 
Başkan Şenol Kul da Ali Kılıç'a ilçeye verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ederek “Kaldığınız yerden bizler de ilçemize en iyi hizmeti vermeye ve ilçemizi kalkındırmaya devam edeceğiz.”dedi. Hbr: Berkan KARAPIÇAK