Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Terme Engelliler Derneği tarafından hazırlanan program ile kutlandı.

 
    Terme Engelliler Derneğinde 3 Aralık Salı günü düzenlenen programın açılış konuşmasını Dernek Başkanı Ahmet Candan yaptı.
    Candan konuşmasında, “Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler günü tüm engelli arkadaşlarımın engelliler gününü kutluyorum.
    Bugün buraya toplanmamızın asıl amacı kutlama yapmak değil yaşadığımız sıkıntıları, sorunları anlatmak ve bunun için farkındalık oluşturmaktır. Herkesin bu alanda üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğinden eminim. Herkes birer engelli adayıdır.” diyerek programa katılan herkese teşekkür etti. 
    Açılış konuşmasının ardından geçmişten günümüze vefat eden Terme Engelliler Dermeği üyelerine ve tüm şehitlerimizin ruhları için Kur’an-ı Kerim Tivaleti okunarak dua yapıldı. 
    Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç da Kur’an-ı Kerim okuyarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduklarını ve ellerinden gelen desteği verecekleri dile getirerek tüm engelli vatandaşların 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı. 
    Programa katılan Terme Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri Dernek Başkanı Ahmet Candan’a çiçek takdiminde bulunarak kendi yaptıkları engelliler pankartını açarak tüm engellilerin engelliler gününü kutladı. 
    Programa Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç,  Ak Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar, Mhp İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel, Din görevlileri, Terme Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, engelliler derneği üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. 
    Daha sonra program sohbet havasında son buldu.
Hbr: Murat KILIÇ