Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

?BU TOPLUMA OLAN BORCUMUZ BiTMEYECEK?

?BU TOPLUMA OLAN 	BORCUMUZ BiTMEYECEK?

Terme´de 2014´te devraldığı Terme Belediye Başkanlığı sürecini 31 Mart 2019 yerel seçimleri ile tamamlayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, başkanlık süreci bitmeden ilçedeki esnaf, kurum ve kuruluşlara veda ziyaretleri gerçekleştirdi.

Terme´de 2014´te devraldığı Terme Belediye Başkanlığı sürecini 31 Mart 2019 yerel seçimleri ile tamamlayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, başkanlık süreci bitmeden ilçedeki esnaf, kurum ve kuruluşlara veda ziyaretleri gerçekleştirdi.
Şenol Kul ayrıca, belediye içerisinde de başkanlık yaptığı dönemde çalıştığı birim müdürleri, yöneticiler ve personelleriyle de vedalaştı.
Kul, tüm çalışma arkadaşlarına ?Terme´mizin büyük eserlerinde tüm çalışanlarımızın emeği var, alın teri var. Tüm çalışanlarımıza sundukları katkı, ürettikleri değer için ayrı ayrı teşekkür ediyor, nazik hediyeleri için de şükranlarımı sunuyorum..
Allah hepinizden razı olsun..?dedi.


?ÜZDÜĞÜM, KIRDIĞIM VARSA HAKLARINI BANA HELAL ETSİN?
Başkan Şenol Kul, tüm bu ziyaretlerinin yanı sıra, sosyal medya üzerinden paylaştığı bir video ile de Termelilere veda konuşması yaptı.
?Onur ve gurur duyduğum saygıdeğer hemşehrilerim?diyerek konuşmasına başlayan Kul´un paylaşımından bazı bölümleri sizlere aktarıyoruz.
?Sizleri sevgi, saygı ve hörmetle selamlıyorum. 2009 yılında Kozluk´ta başlayan 2014 yılında Terme ile devam eden belediye başkanlığı görevim, 31 Mart 2019´da yerel yönetimler seçimleriyle sona ermiştir.
Öncelikle bana halka hizmet etme şerefini nasip eden Allah´ıma şükürler olsun. Yine bu makamlara beni aday gösteren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan´a ve oyları ile beni bu makama seçen sizlere şükranlarımı sunuyorum. Bu arada kuruluşundan bu güne kadar Terme´de belediye başkanlığı görevini yürüten herkese şükranlarımı sunuyor onları minnetle anıyorum. Şuanda yaşayanlara Allah´tan uzun ömür diliyorum. Allah onlara sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin. Bu dünyadan göçenlere de Allah´tan rahmet diliyorum. Yaşadığını bildiğim, sayın Yalçın Külahlı, Mehmet Aygın ve Ahmet Hamdi Yirmibeşoğlu ağabeylerimize teşekkür ediyorum.
Makamdan, mevkiden geçebiliriz ama ilkemiz, ülkümüz, ülkemizden, davamızdan ve sevdamızdan asla vazgeçmeyiz.
Belki bugün görevimiz sona erecek, ancak, bu topluma olan borcumuz bitmeyecek. Nerede, ne zaman ve nasıl olursa olsun, bu topluma, bu halka, bu ülkeye hizmet etmeye her zaman hazır olacağım ve hizmet vermekten gurur duyacağım.
Belediye başkanlığım sürecinde bazen birbirimizi anlayamadık, bazen yanlış anladık, bazen kırdık, kırıldık, üzdük, üzüldük. Bunlar Terme´ye hizmet etmek amacıyla yola çıktığımızda yaşanan işlerdir. Hiç birimizin bunda art niyeti olmadığını biliyoruz. O nedenle bu süre içersinde kırdığım, üzdüğüm Termeli hemşerilerimden özür diliyorum. Haklarını bana helal etsinler.?dedi.

HALKA DA, YARGIYA DA HESAP VERMEYE HAZIRIM
?Sizlere hizmet ederken hiçbir ayrım yapmadan, ötekileştirmeden, partizanca davranmadan herkese eşit ve adaletli hizmet etmeye çalıştım.?diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Kul ?Terme belediye başkanlığını hakkıyla, hakkaniyetle yaptığıma inanıyorum. Halka da, gerekirse yargıya da hesap vermeye her zaman hazırım. Seçimden sonra da sizlerden biri olarak burada olacağım ve bütün belgeler, bilgiler şeffaf bir şekilde sizlere sunuldu, sunulacak.
Terme´ye hizmet verirken temiz toplum, temiz çevre, temiz siyaset dedik. Terme´nin geleceğini hedef alan, Terme üzerinde kara bulutların dolaşmasına neden olan kömürlü termik santrale karşı verdiğimiz ortak mücadelemizde, Türkiye´ye örnek olabilecek bir hareket sergiledik. Davul zurnayla santral zaferimizi kutladığımızTerme´ de, Tabiat Parkımız olduğu müddetçe ÇET raporu almak mümkün değil. Terme´nin geleceği bu anlamda mahkeme kararıyla garanti altına alındı. Birlikte neler yapabileceğimizi gösterdik.
15 Temmuz´da, demokrasimize ve geleceğimize kasteden hain darbe girişimini Terme meydanında toplanarak birlikte yönettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan´ın gerekli açıklamayı yaptıktan sonra beş dakikada meydanlarda binlerce insan toplandı. Biz de birlikte, Terme´nin meydanını 15 Temmuz Milli İrade ve Cumhuriyet Meydanı haline getirdik, bundan mutluluk duyduk.
Ben gururla, onurla taşıdığım bu bayrağı, lekesiz bir şekilde bizden sonra gelecek arkadaşa devredeceğim. Vicdanım rahat, alnım ak, başım dik. Bundan sonra da sizlerle birlikte olacağım.
Sizi Allah´a emanet ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hakkınızı helal edin, ben helal ediyorum. Allah´a ısmarladık, diyorum.?dedi.