Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

"BiZ VARKEN SONUÇ DEĞiŞMEZ"

Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu´nda 7 Şubat Parşembe günü düzenlenen Samsun Okul Sporları Halk Oyunları Yarışmasına, 32 öğrenci ile katılan Ahmet Ersoy İlkokulu halk oyunları ekibi, sergilediği ?Samsun Yöresi? halk oyununu gösterisi ile il birincisi

Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu´nda 7 Şubat Parşembe günü düzenlenen Samsun Okul Sporları Halk Oyunları Yarışmasına, 32 öğrenci ile katılan Ahmet Ersoy İlkokulu halk oyunları ekibi, sergilediği ?Samsun Yöresi? halk oyununu gösterisi ile il birincisi oldu.
Yıllardır il birinciliğini bırakmayan ve okulun en güçlü yönlerinden biri olan halk oyunları ekibi, yapılacak olan bölge yarışmalarında, TERHOY olarak okul kulübünü temsil edecek.
Ekibin güzel başarılara imza attığını ifade eden okul müdürü Münir Yüksel ? Terme Ahmet Ersoy ailesi olarak, bu başarıda emeği geçen başta Erol Alan olmak üzere Suna Alan´a, öğrencilerimizin çalışmasında destek olan asistan öğrencilerimize, ekibimizde yer alan öğrencilerimize, velilerimize, bizlerden desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize, ilçe dışında yapılan yarışmalarda yanımızda bulunan ve bizleri her anlamda destekleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy´a, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´a ve Kaymakamımız Mehmet Parlak´a teşekkür ederiz.?dedi.