Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

BAŞKAN KUL GÖREVİ DEVRALDI

BAŞKAN KUL GÖREVİ DEVRALDI

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul mazbatasını aldıktan sonra 5 Nisan Cuma günü Terme Belediyesinde düzenlenen törenle görevi devraldı.

 Terme Belediye Başkanı Şenol Kul mazbatasını aldıktan sonra 5 Nisan Cuma günü Terme Belediyesinde düzenlenen törenle görevi devraldı. 
Şenol Kul 'Beyaz bir sayfa açarak, tek hedefimiz olan Terme'yi Hak ettiği yere getirme sevdası ile çalışacağız' dedi.
31 Mart’ta düzenlenen seçimlerde Terme Belediye Başkanı Seçilen Senol Kul dün mazbatasını aldıktan sonra bugün Terme Belediyesinde düzenlenen törenle belediye Başkanlığı görevini önceki dönem Belediye Başkanı Ali Kılıç’tan görevi devraldı.

BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Terme Belediyesinde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Ali Başkanımıza Termemize verdiği hizmetlerden kaynaklı teşekkür ediyoruz. Biz birlikte Terme için çalışmaya devam edeceğiz. Biz bayrağı bugün ali başkandan devralıyoruz. Bayrağı devrettiğimizde çocuklarımıza ve torunlarımıza onurla, gururla yaşayabilecekleri bir ilçe bırakacağız.” Şeklinde konuştu.

BEYAZ BiR SAYFA İLE GELİYORUM
Şenol Kul, “Beyaz bir sayfa açarak, tek hedefimiz olan Terme’yi Hak ettiği yere getirme sevdası ile çalışacağız. Bu gayretle önümüze çıkan her engeli aşacağız. Bizler artık birçok şeyi geride bırakıp, onurla ve gururla yaşayabileceğimiz bir Terme için harekete geçeceğimiz bir dönem başlatıyoruz” şeklinde konuştu.
Birlikte çalışmanın önemine vurgu yapan Şenol Kul, “Ben her zaman söylüyorum, kapım herkese açık. Ne zaman isteseniz yanıma gelip görüş ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz. Terme’nin hak ettiği yere gelmesini istiyorsak bunu el birliği ile çalışarak başarabiliriz” dedi.

KOLLARIMIZI SIVADIK PROJELERİMİZE BAŞLIYORUZ
Şenol Kul Yaptığı Konuşmada “ilçemiz için kollarımızı sıvadık bir an evvel projelerimiz için çalışmaya başlayacağız. İlçemize vizyon katacak eser ve hizmet belediyeciliği noktasında ilçemize değer katacak olan çalışmalarımızı hemen hayata geçireceğiz” dedi.
Terme Belediyesinde gerçekleşen törene AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Başar, AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş, MHP Terme İlçe Başkanı Ercan Kaya ve Belediye meclis üyeleri ve AK Parti ve MHP yönetim kurulu üyeleri katıldı.