Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AYNI GÜN DEFNEDİLDİLER

AYNI GÜN DEFNEDİLDİLER

Aynı gün vefat eden ilçemiz sakinlerinden Muzaffer Güler´in eşi Mükerrem Güler ile bisikletçi Kemal Bolat´ın eşi Müzeyyen Bolat´ın naaşları, Terme Pazar Caminde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlıklarına defnedildi.

GÜLER AİLESİNİN ACI GÜNÜ


İlçemiz sakinlerinden Muzaffer Güler´in eşi, Eski Terme Ticaret Odası Başkanı ve Terme Amazon Kültür Derneği kurucularından iş adamı Zafer Güler´in annesi ve TİAD Kurucu üyelerinden iş adamı Serhan Güler´in babaannesi Mükerrem Güler vefat etti.


87 yaşında yaşlılığa bağlı vefat eden Mükerrem Güler kaldırıldığı hastanede sevenlerinden ayrıldı.


Güler´in, cenazesi 8 Şubat Pazartesi günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.


Cenazeye, PUİS Genel Başkanı İmran Okumuş ile çok sayıda iş adamı ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katılırken Güler ailesine taziye vererek acısına ortak oldu.


ANNE BOLAT YASA BOĞDU
İlçemiz sakinlerinden merhum Ziya Semiz´in kızı, merhum bisikletçi Kemal Bolat´ın eşi, Halk Eğitimi Merkezi eski idarecilerinden emekli öğretmen Esma Ercan´ın annesi Müzeyyen Bolat vefat etti.
Uzun süredir felç hastası olan Bolat´ın ani ölümü sevenlerini yasa boğdu.


Müzeyyen Bolat´ın cenaze namazı da kendisi gibi aynı gün vefat eden Mükerrem Güler ile yan yana kılındı. Cami avlusundan ard arda çıkan tabutlar sevenlerinin omuzların-da aile kabristanlıklarına götürülerek defnedildi.
Her iki merhumeye de yüce Allah´tan rahmet kederli ailelerine sabırlar dileriz.