Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AK PARTi TERME iLÇE TEŞKiLATINDAN MHP iLÇE TEŞKiLATINA ZİYARET

AK PARTi TERME iLÇE TEŞKiLATINDAN  MHP iLÇE TEŞKiLATINA ZİYARET

Ak Parti Terme Belediye Başkan adayı Av. Ali KILIÇ ve AK Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim AR, yerel seçimde "ittifak" kararı alınmasının ardından MHP Terme İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

MHP Terme İlçe Başkanı Bekir Yağcı, ziyarette yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinde Türkiye´nin birliği, dirliği, bekası anlamında bir Cumhur ittifakının söz konusu olduğunu kaydetti.
Genel seçimde iki partinin kurumsal kimliğiyle seçime girdiğini ve yüzde 53 gibi bir oyla başarıya ulaştığını anlatan Yağcı, genel seçimde olduğu gibi yerelde de beraber yürüneceğini ifade etti.
"Bu çerçevede sadece AK Parti adayımız, Av.Ali Kılıç kardeşimizi destekleme kararı çıkmıştır. Elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapacağız." diye konuştu.
Ak Parti Terme Belediye Başkan adayı Av. Ali Kılıç ise konuşmasında "Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partimizin çok değerli Genel Başkanı Devlet Sayın Bahçeli Beyin yapmış olduğu görüşmeler neticesinde, Türkiye´de genel bir çerçevede beraber yürüyüşle ilgili belirlemeler oldu. Mesele milletir, devlettir, ülkemizdir. İnşallah o noktada bir ve beraber koşmaya devam edeceğiz. Sen, ben olmadan hep beraber, kol kola çalışacağız.
AK Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim AR ise, Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ittifaklar kurulur ama esas ittifak milletle, hemşehrilerimizle, vatandaşlarımızla, onların gönlünde kurduğumuz ittifaktır. Bizim burada kardeşlik ruhuyla, muhabbetle birbirimize olan bağlılığımızın en güçlü, en önemli değerimiz olacağına inanıyorum. Bunun muhafazası için de elimden gelen her şeyi yapacağımı bilmenizi istiyorum." ifadelerini kullandı.
Ziyarette, MHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Mehmet Al, MHP ilçe yönetimi ile Ak parti Terme gençlik kolları başkanı Cem Devranlı, Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan ve Ak Parti yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.