Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI İBRAHİM AR OLDU

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI İBRAHİM AR OLDU

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kılıç´ın Terme Belediye Başkan adaylığı için istifası sonrası, Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine İbrahim Ar getirildi.

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kılıç´ın Terme Belediye Başkan adaylığı için istifası sonrası, Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine İbrahim Ar getirildi.
İbrahim Ar´a yeni görevi, 24 Ocak 2019 tarihinden itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın taktiri ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından tebliğ edildi.
Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Ar, kendini bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan olmak üzere Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Bölge Koordinatörü Adnan Günnar´a, milletvekilleri ve İl Başkanı Ersan Aksu´ya teşekkür etti.

BİLGİ GAZETESİ´NDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Yetkin Karamollaoğlu, İbrahim AR´ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Termelilerin yeni dönemde, hizmet noktasında büyük beklentilerinin olduğunu dile getiren Karamollaoğlu, Başkan İbrahim Ar´a seçim döneminde nasıl bir süreç izleyeceklerini sordu.
Birinci önceliklerinin halkın gönlüne girmek olduğunu dile getiren İbrahim Ar şunları söyledi ?2010 yılından beri Ak Parti´nin değişik birimlerinde hizmetlerim oldu. Bu zamana kadar şahsım adına siyasetten hiç bir beklentim olmadı. Bugün üstlendiğim görevden tek beklentim, vatandaşa ?Allah Razı olsun, yararlı işler yaptı.?dedirtebilmektir. İnşallah görev sürecimde bunu başarabilir, insanların hayır duasını alabilirim.
Bu görevi yürütürken önceliğim, bizi sevsin sevmesin herkesin ayağına gitmek olacak. Vatandaşla kucaklaşıp sorunlarını dertlerini dinleyip onların gönüllerine girmeye çalışacağım.?dedi.
Geçtiğimiz dönemde Büyükşehir Belediyesinin Terme´ye, son 50 yılın en büyük hizmetini yaptığını dile getiren Ar ?Bunların çoğu altyapı çalışmalarını içerdiğinden halkımızın gözüne pek görünmedi. Halbuki Terme büyük bir hizmet aldı. Şenol başkanımız belediyeyi kurumsallaştırdı. Güzel hizmetler yaptı. Yeni dönemde de inşallah bu hizmetler artarak devam edecek. Vatandaşımız geldiğinde ?Oraya Büyükşehir bakıyor? demeden taleplerini biz yerine getireceğiz ya da getirilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız.?dedi.