Bugün, 23 Nisan 2024 Salı
TERME BİLGİ GAZETESİ-TERME HABERLERİ- SİVASLILAR KÖYÜ- TRAFO- TERME HABERLERİ

TRAFOYA BÜYÜK AÇILIŞ

 TRAFOYA BÜYÜK AÇILIŞ

Terme Sivaslılar Mahallesinde 13 Aralık Pazar günü düzenlenen Elektrik Şebeke yenileme ve Trafo açılışı töreni düzenlendi.

Terme Sivaslılar Mahallesinde 13 Aralık Pazar günü düzenlenen Elektrik Şebeke yenileme ve Trafo açılışı töreni düzenlendi.
Törene; Chp Terme ilçe Başkanı Hasan Pekgöz, Terme Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Sezai Uzun, Terme Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, Terme Ziraat Odası Başkanı Mehmet Yetkin Karamollaoğlu, Terme YEDAŞ İşletme Şefi Elmas Çağlayan, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sivaslılar Mahallesi Muhtarı Sefa Yıldırım ?Bugün burada mahallemize büyük bir hizmet geldi. En azından bir etkinlik düzenleyip kan akıtalım dedik. Bunun yanında da böyle bir etkinliği düşünerek gerçekleştiriyoruz. Sivaslılar 40 yıllık bir rüyaya kavuştu mahallemize gelen çok büyük bir hizmet olarak düşünüyorum bunu çünkü bizden sonra çocuklarımız torunlarımız 40-50 yıl bu hizmetten yararlanacak belki bu duygularla bizleri anacaklardır. Her şeyden önce bu işin yapılmasında emeği olan tüm görevlilere teşekkür ederim.?dedi.

Terme Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, ?Sivaslılar Mahallesi muhtarının buraya daha çok hizmet getireceğine inanıyorum bu vesileyle beni de buraya davet ettikleri için kendilerine çok teşekkür ederim.?dedi.

Terme Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Sezai Uzun ise ?Muhtarımızın önderliğinde YEDAŞ´ın yaptığı hizmetler neticesinde bugün burada bir araya geldik. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçlerde muhtarımıza yardımcı olacağız herkese hayırlı olmasını diliyorum.?dedi.
Yapılan açılış konuşmalarının ardından Hakan Korkmaz konseri ile vatandaşlar doyasıya eğlencenin tadını çıkarttılar.
Program akşam geç saatlere kadar devam ederken düzenlenen Havai fişek gösterisi ile son verildi.