Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

EĞİTİMCİ-YAZAR AHMET SEZGİN TEKKEKÖY İHL´DE

   EĞİTİMCİ-YAZAR AHMET SEZGİN TEKKEKÖY İHL´DE

Eğitimci-Şair-Yazar Ahmet Sezgin, Samsun-Tekkeköy Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencilerine 11 Kasım 2017 Cumartesi günü "Yazar-Okul Buluşması" çerçevesinde "Okuma, Yazma ve Başarının Sırları" konulu bir seminer verdi.



"Güllerimi Ver Anne" isimli şiirinin klibiyle başladığı seminerde öğrencilere "Nasıl şair-yazar olunur?" sorusunun cevabını veren Ahmet Sezgin; çocukluğundan başlayarak öğrencilik hayatında okuma uğrunda çektiği çilelerden, azim ve sabrından bahsetti.Çok duygulu anlar yaşanan seminer sonunda Ahmet Sezgin, öğrencilere ?Aşk Medeniyetine Yolculuk? isimli deneme kitabından "Neyi, Niçin, Nasıl Okumak" isimli yazısıyyla "Güllerimi Ver Anne" isimli şiir kitabımdan "Düştü" şiirini okudu.
M.Akif Ersoy Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni-Yazar Ahmet Sezgin: ?Tekkeköy Anadolu İmam-Hatip Lisesinde verdiğim seminerde öğrencilerin merak ve heyecanı muhteşemdi. Böyle duyarlı bir okul ve samimi bir ortamda başarılı ve ilgili öğrencilerle sohbet etmekten, okuma ve yazma bilinci vermekten, onlara şiir okumaktan çok büyük heyecan ve mutluluk duydum. İlgili, duyarlı, edepli gençlerle daha da umutlandım.
Bizlere yüreğini ve okulunu açıp en güzel şekilde evsahipliği yapan idealist Okul Müdürü Ahmet Dedeoğlu Hocama, seminere vesile olan Coğrafya Öğretmeni ve Yazar Musa Özcan Hocama, semineri büyük bir heyecanla dinleyen çok sevgili gençlere çok teşekkür ederim.? dedi.