Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

?500 MiLYON YATIRIM YAPTIK´

   ?500 MiLYON YATIRIM YAPTIK´

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, veda ziyaretleri kapsamında Terme Ticaret ve Sanayi Odası´nda iş adamları ile bir araya geldi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, veda ziyaretleri kapsamında Terme Ticaret ve Sanayi Odası´nda iş adamları ile bir araya geldi.
Veda ziyaretinde konuşan Terme TSO başkanı Ahmet Ekmekçi, 2014´te yapılan seçim sürecinin belediyede ilk değişimin başladığı süreç olduğunu belirterek ?Bazı zorluklarla birlikte hem alt yapı sorunlarının hep bir çok eksikliğin olduğu bu dönemde, Başkan Şenol Kul ve ekibinin hazırlamış olduğu projelerin büyük bir kısmının tamamlandığını görüyoruz. Diğer gerçekleşmeyenlerin de projeleri hazırlanmış, ya çalışmaları başlamış ya da bir takım engellere takıldığından iptal edilmiştir. Terme´de yapılan yatırımların 5 yıla sığdırılması gerçekten de zor? dedi.

PROJELER TERME´NİN 50
YILLIK GELECEĞİNE YÖNELİK
Görev süresi boyunca Terme´ye büyük yatırımların yapıldığını belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ise 2014 yılından 2019 yılına kadar ilçemize 5 yılda 500 milyon lira yatırım yapıldığını söyledi.
Bunun vaat olmadığını söyleyen Kul ?Bu hizmetler yapılacak da demiyorum, yapıldı diyorum. Samsun´un ilçeleri arasında en fazla yatırım alan ilçe olduk. Bunun yanında yaptığımız ve yapılma aşamasında olan projeler Terme´nin 50 yıllık geleceğine dönük.? dedi.
Belediyenin borçları ile ilgili de bilgi veren Başkan Şenol Kul, ?Vatandaşlarımız, belediyenin önceki dönemlere göre kat ve kat daha fazla borcu olduğunu iddia ediyorlar. Ben bu söylentileri belgeler eşliğinde reddediyorum. Terme Belediyesinin borcu 4 milyon ve bunun yanında alacağı da 10 milyon liradır. Bunun yanında Terme´ye yapılacak köprü için bizden sonra gelecek başkana kasada 3 milyon lira bıraktık? dedi.